Nem babás kérdés, de mégis. Anyukák, nálatok is szokott ilyen előfordulni, vagy forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tény, hogy elég szétszórt az alaptermészetem és nem is vagyok egy "rendes" nő. Ahogy párom mondaná "ahogy esik úgy puffan", sokszor pakolok jobbra balra mindent és ezért sokszor van hogy nem találok meg dolgokat. Ez eddig is így volt, ezzel nincs is baj. Most viszont már kezdek megijedni magamtól. 6 hónapos a kislányom és most még durvább lett a helyzet. Pl. elmosogatok és később kimegyek a konyhába, hogy elmosogassak aztán látom, hogy bsszus már elmosogattam. Vagy pl párom mondta, hogy hozzak haza egy szerszámot az egyik nagy rekeszből, mert újítjuk a szobát. Szerszámot nem találtam, de úgy rémlett azt mondta vigyem haza a nagy rekeszt is. Hát ilyet nem mondott... Vagy leteszem a kávés bögrét, fél nap múlva teljesen lehetetlen helyen találom meg, nem is emlékeztem, hogy oda letettem. Mondanak valamit és azt veszem észre beszélgetés közben, hogy oda se figyelek arra amit mondanak. És még sorolhatnám és ezek napjában többször. A bosszantó az az, hogy oké, hogy valamit leteszek, de nem az van hogy ja igen emlékszek már hogy ide és ide tettem, hanem totál nem is emlékszek rá hogy oda raktam stb. Az igaz, hogy rengeteget agyalok mostanában, cikáznak a gondolatok a fejembe hogy mit hogy kellene csinálni a kicsivel, vagy hogy hogy lehetne itthonról pénzt keresni stb. Van, hogy este is mikor lefekszek ezek járnak a fejembe, de olyan szinten agyalok, hogy ezekre a mindennapos dolgokra nem figyelek. Talán kicsit depis is vagyok, na de nem tudom ez mennyire normális?2015. jan. 18. 13:32
11/11 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtattatok, kezdtem azt hinni már, hogy kezd teljesen elmenni az eszem, vagy valami komoly bajom van. Komolyan már arra is gondoltam, hogy kezdek öregedni és azért (29 vagyok:) ez így viccesen hangzik, de tényleg néha kezdem azt érezni, hogy öregszek de lehet a kialvatlanság is közrejátszik. Jobban belegondolok 5-6 óránál többet nem alszok és azt is elég kényelmetlenül (sokszor éjszaka ha felkel átrakom magunk mellé, és az ágyunk is már elég régi fáj is a hátam rendesen). Na meg ami még idegesít az a lakás, hogy állandóan akkora kupi van mint ahol 1 éve nem takarítottak pedig minden nap takarítok, de valahogy semmi eredménye mert szét is hajigálok mindent és így soha nem érek a végére a lakásnak...Így kicsit vicces volt olvasni a rudis, kávés, mosógépes:D dolgokat, de pont ilyen dolgok történnek velem is napjában többször és nagyon bosszantó. Próbálok kikapcsolódni, szoktam találkozni barátnőimmel, volt kollégákkal stb, de az addig is használ. Van egyfajta állandósult tompulás, beszűkültség vagy nem is tudom mi rajtam pedig egyáltalán nem érzem tehernek egy percet se a babámmal. Lehet vitamin hiány is gondoltam arra is, elkezdtem szedni b vitamin komplexet, de lehet ez így kevés és mást is kellene tényleg szednem mellé.
2015. jan. 18. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!