Nagyon vártam a babánkat, aki nehezen született meg. Most mégis nem tudok úgy örülni, mint más kismamák. Sokat sír és kézben szeret csak lenni. Alig jut időm bármire. Lesz ennél jobb is?
Mennyi idős a babád?
Hidd el, más is érez így, csak utólag megszépülnek az emlékek, vagy egyszerűen csak szégyenli bevallani.
Mi is sokat vártunk az első babánkra, de amikor megszületett kivoltam, sokat sírt, éjszakáztunk, nehéz volt, na. De ne aggódj elmúlik! Nekem a nagy fiam (4 éves) október végi baba. Imádtam, hogy ősz végi, mert mire kitavaszodott és úgy igazán neki lehetett indulni a csavargásnak, már akkor volt, hogy simán bírta a "strapát". Persze már előtte sokkal jobb lett. Ha kialakul a napirendetek, akkor könnyebb lesz. Figyeld a babád, és hagyd, hogy ő alakítsa a napotokat. A fiammal a 4. hét végére kialakult a napirendünk.
Most 5 hetes a kislányom és még kínlódunk.
Ja! És azt mondtam, hogy most nem fogok kiborulni, mert tudom, hogy túl leszünk rajta és az eleje nehéz. De a kialvatlanság ellen az ember sokat nem tehet. Úgyhogy most is volt, hogy kiborult a bili. :) De alakulgatunk és az lebeg a szemem előtt, hogy tavasszal már ilyen szupi lesz majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!