Érdemes megvenni a babának járássegítőt? és mégis hogy segíti a járásban?
Sehogy, csak könnyen elesik a baba és beveri az orrát a járássegítőbe, és ettől nem tanul meg önállóan járni.
Semmilyen mozgásformát nem szabad erőltetni. Ha majd a babád elég érett lesz arra, hogy önállóan járjon, tud egyensúlyozni és esni, akkor fog járni egyedül is.
Max. annyit "segíthetsz, hogy adsz a kezébe egy pici játékot vagy kendőcskét, amibe "kapaszkodik". Ettől több csak árt a babának.
állítólag napi 20 percnél nem lehet benne tovább, valamiféle terhelés miatt ami acsípőjét éri, de nem tudom pontosan
én lusta vagyok mindennek utánajárni, inkább ezt ki is hagyom az életéből
Azért nem érdemes megvenni, hogy "segítse a járást", mert semmivel nem fog előbb megtanulni járni... illetve, ha kell neki valami, amibe kapaszkodhat, akkor feltalálja magát anélkül is (miénk a széket tologatta)...
Viszont amikor már járnak, akkor imádnak mindenfélét tologatni... mifelénk mindig hatalmas sikere volt a játszótéren, ha egy gyerek lehozta a járássegítőjét, mindenki azt akarta tologatni.. szóval nagyon megbánni nem fogjátok, de amúgy felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!