Nem babás kérdés, de mégis. Anyukák, nálatok is szokott ilyen előfordulni, vagy forduljak orvoshoz?
Egy pszichológus biztos nem árt.
A szétszórtság később a babát is veszélyeztetheti, mert elől marad valamilyen rá veszélyes tárgy, így én még addig keresnék segítséget, amíg nem kezd el mászni/menni.
Ismerős:)
A múltkor a kávés poharat a mosógépen hagytam a fürdőben, teljesen kiment a fejemből. Meg 100 ilyen kis apróság.
Lehet nem ártana valami agyserkentőt szedned, pl Bilobil, de ezt persze beszéld meg az orvosoddal, ha terhes vagy vagy szoptatsz.
Amúgy én is rettentő szétszórt vagyok, tegnap lement a férjem a boltba, mondtam neki, hogy hozzán már egy túrórudit. Hazajött, állítólag ideadta és én gyorsan meg is ettem, de tök komolyan nem emlékszem rá. Vagy félóra múlva kérdezem tőle, hogy nem hozott nekem csokit? erre mondja, hogy dehogynem, meg is ettem egyből. A papírját is megtaláltam, de még most sem emlékszem, hogy megettem volna.
Ez teljesen normális, csak kicsit fáradt és túlterhelt vagy. Ha ez még némi alváshiánnyal is társul, akkor meg egyenesen elkerülhetetlen.
A Bilobil egyébként tényleg csodákra képes, de nagyon sokat segít a halolaj és a c-vitamin is.
Ne aggódj, nincs semmi komoly bajod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!