Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akiknek babája...

Anyukák, akiknek babája tápszert kapott, hogy dolgoztátok fel/fogadtátok el, hogy nem tudtatok anyatejet adni neki?

Figyelt kérdés
Nem provokatív a kérdés!!!! Néhány hetes babám mellett egyre kevesebb a tejem, és tápszert kap kiegészítésként.

2015. jan. 17. 08:44
1 2 3
 21/23 piroska és a farkas ***** válasza:
10 napos volt a kislányom, amikor férjem azt mondta, kész, ő megy tápszerért . Alig volt tejem , a kislányunk csak fogyott. Én akkor csak azt éreztem, h iszonyu hálás vagyok, h végre nem éhezik a gyerekem. Utána, hála a fejésnek, 10 nappal későbbre már volt elég, 5 honapig csak anyatejes volt - leszámítva a tápszeres 10 napot - , napi 5x40 perc fejéssel, a fejések számát aztán csökkentettem, 7 honapos korában hagytam abba. Elképzelni sem tudom, hogyha lesz kisteso, hogy lesz időm-energiám 2 gyerek mellett a fejéshez . Szoval megértelek....
2015. jan. 19. 18:22
 22/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Ugyanezt csináltam, csak nem napi ötször, hanem 3 óránként, vagyis napi nyolcszor különben csomósodott a mellem. Szintén 7 hónapig csináltam, és megkönnyebbülés volt abbahagyni, miközben boldog voltam, hogy nem adtam fel és anyatejet tudtam adni a babámnak.

De most a testvérétől veszem el az időt, ami hosszú távon nem mehet. Nagyon nem egyszerű helyzet.

2015. jan. 19. 19:39
 23/23 violent02 ***** válasza:
Én babám kis ideig kapott anyatejet mert szopi nem ment, úgy nem kellett neki erőltetés hatására se, lefejve meg étvágytalanul egyre kevesebb tejem volt és tápszeres lett. Számomra nem volt ezen mit feldolgozni, ha valami nem megy akkor nem, tovább kell lépni a következő opcióhoz ami a legjobb neki szerintem. Lesz elég dolog amin agyalhatunk amíg felnő..
2015. febr. 5. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!