Hogyan szedjem le a héját a sárgabaracknak szilvának stb ha nem főzve akarom adni a babának?
Figyelt kérdés
2008. aug. 20. 14:16
1/6 anonim válasza:
A barackét úgy hogy hírtelen forró vízbe mártod, majd hideg vízbe és akkor szépen lejön a héja. A szilvát is megpróbálhatod így, bár arról nincs tapasztalatom. Sok sikert.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nem értem, hogy miért kell feltenni ezt a kérdést...talán, ha nekikezdenél egy éles késsel...:D
3/6 anonim válasza:
Szia!
Az első válaszoló jól írta forró víz, majd hideg, és lejön szépen!
A második válaszoló, a kés jó válasz, csak ne ilyen lekezelően írtad volna a kérdezőnek a választ, mert ez elég sértő is tud lenni!
Jó babázást!
4/6 anonim válasza:
Sértőnek szántam...hogy lehet valaki ilyen bugyuta??
5/6 anonim válasza:
"Sértőnek szántam...hogy lehet valaki ilyen bugyuta??"
A lényeg hülyegyerek, hogy te (direkt kis betűvel!!) okos vagy:)))
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Felolvastam a férjemnek ezt a kérdést és jót röhögött rajta. Azt nem írom le inkább, hogy utána mit mondott..:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!