Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is mar, csíp a babája...

Másnak is mar, csíp a babája szopizás közben?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 hós és pár hete csinálja ezt. Nem rossz indulatból, hanem olyan pótcselekvés jelleggel, miközben szopizik. De ha picit is sarkos/éles a körme, akkor írtóra fáj. Múltkor véresre kaparta a könyökömön a bőrt :(((.

Lehet ellene tenni valamit vagy várjam h. elmúljon ez a szokás?

2010. febr. 6. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ja-ja, emlékszem rá...

Hát én finoman eltoltam a kezét, adtam vmit a kezébe, amit markolhat, karmolhat. Nem biztos, hogy magától elmúlik. Én ezzel annyit értem el, hogy a végtelenségig betekeri a karjait a szoptatós melltartóba, a lábai pedig a pólóm alatt vannak. De ez legalább nem fáj... :)

2010. febr. 6. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam 4 hónapos, de ugyanezt csinálja. Először a pólómat cibálja, aztán kikeveredik belőle és jön a cicim, karom, vagy mikor mi van kéznél.:)

Most már rutinos vagyok, a rongyibabát a kezeibe adom, aztán azt gyüszmékeli, nem engem.:)

2010. febr. 6. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Az én lánykám 7 hónapos,kb.5 hónapos kora óta kaparja,marja a bőröm ahol éri..ilyenkor lefogom a kezét,vagy a polómat adom oda neki..ha éppen nem szopizik,akkor meg az arcomat és amit elér azt kaparja..nála ez egyfajta simogatás..nekem viszont már ég a bőröm,mert a körme neki is éles és ez a sok csikarás nagyon tud fájni..Én is reménykedem,hogy leszokik róla..
2010. febr. 6. 23:13
 4/4 anonim ***** válasza:

11 hós kisfam addig turkál a ruhám alatt amíg a bőrömhöz nem érhet.Ha kicsit élesebb a körme bizony fájni is szokott.

Ő is előszeretettel matatja a könyökömet.

2010. febr. 7. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!