Másnak is mar, csíp a babája szopizás közben?
Kisfiam 5 hós és pár hete csinálja ezt. Nem rossz indulatból, hanem olyan pótcselekvés jelleggel, miközben szopizik. De ha picit is sarkos/éles a körme, akkor írtóra fáj. Múltkor véresre kaparta a könyökömön a bőrt :(((.
Lehet ellene tenni valamit vagy várjam h. elmúljon ez a szokás?
Ja-ja, emlékszem rá...
Hát én finoman eltoltam a kezét, adtam vmit a kezébe, amit markolhat, karmolhat. Nem biztos, hogy magától elmúlik. Én ezzel annyit értem el, hogy a végtelenségig betekeri a karjait a szoptatós melltartóba, a lábai pedig a pólóm alatt vannak. De ez legalább nem fáj... :)
Az én fiam 4 hónapos, de ugyanezt csinálja. Először a pólómat cibálja, aztán kikeveredik belőle és jön a cicim, karom, vagy mikor mi van kéznél.:)
Most már rutinos vagyok, a rongyibabát a kezeibe adom, aztán azt gyüszmékeli, nem engem.:)
11 hós kisfam addig turkál a ruhám alatt amíg a bőrömhöz nem érhet.Ha kicsit élesebb a körme bizony fájni is szokott.
Ő is előszeretettel matatja a könyökömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!