Az "anyai érzés" mikor érkezik? Van, hogy soha?
Nekem van olyan ismerősöm, aki úgy 33-34 éves koráig úgy volt vele, hogy kell a fenének gyerek. Aztán elkapta, hogy gyereket akar. Most már iszonyú pénzt beleöltek és jó rég óta próbálkoznak mindennel, szóval valószínűleg elég komolyan úgy gondolja, hogy gyereket akar. Szerintem ez egyéni.
De ha nem az se baj. Ettől meg kifejezetten rosszul vagyok, hogy a nőiség meg blablabla. Hagyjuk már. Nem attól nő valaki, hogy gyereke van, vagy gyereket akar. Attól anya. Vagy a férjem, aki nagyon szeretne gyereket az is a nőisége fontos állomásához érkezett?
Miért az anya az nem nő? Szerinted mi célból alkotta meg a természet a nőt?
Ne hárítsunk már ennyire! Az emberi fejlődésnek vannak állomásai. Az anyaság pedig igen is a nőiség egy fontos aspektusa.
"Szerinted mi célból alkotta meg a természet a nőt? "
A természetbe meg ne menjünk bele, mert a természet nem "nőt" meg "nőieset" meg "nőiséget" alkotott, hanem egy kétlábon járó méhet, aminek a tulajdonosa szagos mikor termékeny, és ami alkalmas minél több utód kihordására attól a hímtől, ami szagot fogva agyonveri a többit mielőtt az nőneműre mászik.
A nőiséget már nem a természet alkotta, hanem mi magunknak és az több is a fentinél. Javaslom menj végig egy borsodi "soron" nézd meg a 6-8 gyerekes asszonyságokat mennyi nőiség van bennük. Pedig anyák!
"A természetbe meg ne menjünk bele, mert a természet nem "nőt" meg "nőieset" meg "nőiséget" alkotott, hanem egy kétlábon járó méhet, aminek a tulajdonosa szagos mikor termékeny, és ami alkalmas minél több utód kihordására attól a hímtől, ami szagot fogva agyonveri a többit mielőtt az nőneműre má
Igen, ez az állatokra jellemző, nem az emberre:) Az emberi agy azért fejlettebb ennél:) De miről is vitázunk?
Arról, hogy egy nőnek mi tartozik az életfeladati közé, vagy mi nem?
Nos, ha az anyaság nem lenne kódolva, akkor már régen kihaltunk volna... az más kérdés, hogy a nyugati individualista társadalom ez ellen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!