Kikészültem! :- ( ( ( ( Hogyan lehet, hogy az én babám ennyire nem akar rendes kaját enni?
Igen lehet a foga miatt is.
De tényleg elsősorban te próbálj meg megnyugodni.
Próbáld mindig ugyanannál az evésnél, tehát mindig tízórainál adni neki, és annyi gyümit ami jól esik neki, és majd fokozatosan többet, vagy más zöldséget, gyümölcsöt keverve hozzá.
Igen lehet, hogy a foga miatt nem eszik. Az én fiam is nagyon keveset evett, mikor jött a foga.
Nem tudom milyen főzelékeket próbálsz? Te főzöl neki vagy üveges? Az én fiam volt, hogy néhány üveges kaját megevett, ha azt nem is, amit én főztem neki. Persze kitartás, nem azt mondom, hogy erőltesd, de próbáld minden nap, talán sikerül. Ja, és nyugodtan tegyél bele pici sót a főzelékekbe. 7,5 hónaposan már nagyon sokmindent ehet, ha 4 hónaposan kezdted a hozzátáplálást. Nem tudom mikkel próbálkozol. Szerintem egy ekkora babának nem elég már a tápszer, főleg a vas miatt.
Türelem, az én fiam is 8 hónapos kora körül kezdett el "normálisan" enni, most 11 hónapos és már darabos ételeket is eszik. Kitartás. Esetleg próbálj a kezébe egy kanalat adni vagy valamit, ami egy darabig lefoglalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!