Köztetek alszik a baba?
Figyelt kérdés
Őszintén, légyszi!2010. febr. 5. 21:48
31/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a sok választ. Nálunk az a helyzet, hogy a nappaliban alszik el a kiságyában a 6 hónapos kisfiam és amikor először felébred, akkor visszük fel a hálóba, ott alszunk tovább.
2010. febr. 6. 08:54
33/38 anonim válasza:
nem köztünk alszik, de velünk. csináltunk 1 nagy családi ágyat, ott alszik az egész család. nekünk így jó.
34/38 anonim válasza:
Nem, az első perctől a saját kis ágyában alszik külön szobában, most 11 hónapos.
35/38 anonim válasza:
Külön szoba, külön kiságy a legelejétől. Fél éves a manóm :)
37/38 anonim válasza:
Nappal a szobájában az ágyában. Este is az ágyában alszik 8-tól, nagyjából 2-3 között felébred, áthozzuk, és reggelig együtt alszunk.
Most 14 hónapos, de ez csak 2 hónapja van így, előtte átaludta az éjszakákat nyikkanás nélkül. 2 hónapja elkezdett felébredni éjjel, és lusták voltunk visszaringatni, ezért beszokott közénk.
Minket nem zavar, szeretjük, hogy itt van.
Sőt, én ma éjjel felébredtem 4-kor, hogy miért nem ébred már, mikor jön már, és átmentem érte :D :D (ez már beteges???) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!