Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már köztetek olyan aki...

Volt már köztetek olyan aki már nemvárt elött megérezte hogy baba van?

Figyelt kérdés
tehát hogy mint ha egy belső hang azt sugná hogy igen most összejött.
2010. nov. 28. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen a belső hang, hanem az émelygés és rosszullét, illetve a napi 3 liter víz... mindkétszer.
2010. nov. 28. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:

reggel voltunk együtt és délután úgy éreztem, hogy most sikerült, el is kezdtem írni, hogy milyen tüneteket érzek egészen a mensesig. (illetve nem jött meg úgyhogy igazam is lett).

ez olyan megmagyarázhatatlan megérzés :)

2010. nov. 28. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, 2x is! Az első terhességemet nem éreztem, az olyan 8hetesen derült ki.

A másodiknál a menses előtt tudtam...bár a jelekből, mint mellfeszülés, hányinger, puffadás.

A 3.picinél meg.... szóval kb. 1hétre rá, hogy teherbe estem. Olyan mást volt minden. Állandóan sósat ettem volna...meg olyan fura érzésem is volt.

Szóval szerintem meg lehet érezni!

2010. nov. 28. 12:02
 4/9 A kérdező kommentje:
jajj de jó :) azt hittem hogy én vagyok a bolond és hogy csak beképzelem, de ezek szerint télleg meg lehet érezni :)
2010. nov. 28. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is megéreztem.Olyan különleges érzés volt.
2010. nov. 28. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Elmesélnétek ezeket a furcsa érzéseket?kiváncsi vagyok!
2010. nov. 28. 17:19
 7/9 A kérdező kommentje:
én ahogy már leirtam nekem valami azt sugja hogy terhes vagyok...ez annyira megmagyarázhatatlan :\ de én is kiváncsi vagyok a többiek válaszaira
2010. nov. 28. 17:38
 8/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem nem volt semmi tünetem, a nemvárt napján reggel egyszerűen tudtam, hogy baba van. A tesztet úgy csináltam meg, hogy előre tudtam, két csíkos lesz. Pedig évek óta próbálkozunk már, nem lehet azt mondani, hogy várható volt. :o)

2010. nov. 28. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is tudtam, a nemvárt előtt 1 héttel már biztosan! Sőt a teherbeesést is napra pontosan tudom, ill. azt, hogy mikor voltunk együtt, s hogy másnap este erős hasszurkálást éreztem, már akkor megfordult a fejemben, hogy ez babóka lesz... aztán a nemvárt előtt 2 héttel már meg-meg szédültem, nem úgy ettem mint addig, 1 héttel a nemvárt előtt pedig rettentően aluszékony voltam, gyakran émelyegtem, a cicijeim feszültek, "mindjárt megjön" érzésem volt és egyszerűen csak tudtam, hogy bizony valaki fejlődik odabent :) Pedig első baba, és nem is voltunk igazán ráállva a dologra....

10 hetes kismama

2010. nov. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!