Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Megerezte" valaki, hogy...

"Megerezte" valaki, hogy sikerult a baba?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy furi a kerdes, de arra gondolok, hogy valaki erezte e meg,meg a pozitiv teszt elott hogy sikerult? Nekem meg 1 het van a nemvartig, de az utobbi 3 napban nagyon fura erzesem van:nagyon Nagy boldogsag es nyugalom szallt meg,es olyan erzesem van,mintha valaki lenne velem. Letezhet ilyen?
2011. jan. 22. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Én mindkét alkalommal stabilan megéreztem, kb egy héttel a teszt előtt, hogy ez most más, ez most baba lesz. Úgy is lett. :-)

És sajnos azt is megéreztem, hogy ez most vetélés lesz. És úgy is lett, a második baba missed ab-bal távozott. :(

2011. jan. 22. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindenki hulyenek nezett, de en par oraval az aktus utan mar ereztem, hogy valami tortent. Nem terveztuk, szoba sem jott, hogy a vedekezesi modszerunk esetleg befuccsolhat. Elotte sohasem ereztem ilyet egy szeretkezes utan sem, egyszeruen szinte 0 esely volt a fogantatasnak (1 hettel elotte volt meg, gyogyszert szedtem, es akkoriban a parommal nem surun voltunk egyutt, mert kulfoldon dolgozik)

Megis ereztem, hogy valami akkor tortent, mondtam is a paromnak, valaszkent csak mosolygott egyet. Aztan 5 het mulva volt ket csikom, most meg egy gyonyoru kislanyom, akit imadok.

2011. jan. 22. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Én megéreztem, tudom, hogy melyik nap fogant kislányom, mert sajnos, vagy nem sajnos, közel-távol nem volt alkalmunk az "gyártásra". Emlékszem meg is kérdeztem a párom, hogy "és ha most jött össze?" Tudtam, éreztem.:D És úgy is lett:P
2011. jan. 22. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

Én mindig, minden hónapban megéreztem hgy most pozitítv lesz a teszt, ebből kétszer be is jött :)

Utólag az ember mindent megérzett.... :)

Viccet félretéve dokan úgy vannak vel ehogy ha nagyon akarnak babát akkor beképzelik és megérzik és tudják hogy na most összejött, aztán mázli ha valóban igazuk lesz. Közösülés után nem, leet megérezni, mex amikor már esedékes a teszt és tünetek is vannak. Mert tünetek nélkül max reménykedni lehet aztán ha bejön, azt már "én megéreztem"-nek is lehet nevezni, ki hogy akarja.

2011. jan. 22. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is éreztem ezt a valaki van vele érzést, aztán amikor megjött, el is múlt az érzés. Kivéve akkor amikor valóban terhes voltam, akkor nem múlt el.
2011. jan. 22. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem tüneteket éreztem. Nem voltak tünetek. A második babánál még 10 hetesen sem voltak tünetek. BELÜL éreztem meg, hogy baba lesz. És ezt csak abban a két ciklusban éreztem, amikor tényleg baba is lett. Mondtam is a férjemnek, hogy nem tudom, honnan jön ez az érzés, és biztos hülyén fogom magamat érezni, ha mégis megjön... de nem jött meg.
2011. jan. 22. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen valahogy jelzett belülről..
2011. jan. 22. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam vele hogy aktus után azt éreztem hogy igen megfogant és van velem valaki és kisbabám lesz. Aztán megjött. Aztán megint azt éreztem kövi aktusnál hogy na most megfogant (mondtam is férjemnek) mert érezm. Aztán megint megjött.

Aztán meg megint aztéreztem, és abban a hónapban valóban terehs lettem :)))

Ez is számít a megéreztem kategóriának? Mert akkor én is megéreztem :)

2011. jan. 22. 23:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,akkor megiscsak letezhet ilyen:) sajnos en is jartam ugy mint az elso valaszolo,ugyanis az elso terhessegem vetelessel vegzodott,de en is tudtam,hogy valami baj van,nem voltam nyugodt. De most erzem,hogy ez mas,szerencsere mas testi tunetem is van,igy nagyon remelem,hogy nem en kepzelem be:)
2011. jan. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!