Aki megérezte h hamarabb fog jönni a baba annak bejött? Ha megérezted mikor mentél utána szülni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 12:05
1/7 anonim válasza:
Én úgy éreztem, mégis 40+4 hetes vagyok ma. :(
2/7 anonim válasza:
Elejétől fogva mondtam, h én nem fogom kihúzni a végéig. És így is lett 37.héten megszületett a babám, problémamentes volt az egész várandósságom.
3/7 anonim válasza:
Szintén, ahogy a 2. válaszoló. Én végig mondtam, hogy tuti előbb jön. Január 16-ra voltam kiírva, de már Karácsonyra vártam. Utána jó 1 hétig minden nap pakoltam, takarítgattam, nem tudtam megülni a hátsómon :) Január 2án elfolyt a magzatvíz és 3-án született meg a babánk :) Problémamentes várandósság, csak a vajúdás elhúzódott egy kicsit :)
4/7 A kérdező kommentje:
és miből éreztétek?
2011. jún. 3. 13:33
5/7 anonim válasza:
Egy szép nap (38 hetesen az első babámmal) felébredtem és azt mondtam a páromnak: " Na, megyünk ma szülni?" és bár nem aznap, de éjfél után fél órával elment a magzatvizem.
A második babámat május elejére vártam, de december 18.-án megálmodtam, hogy április 23.-án fog születni. Végül programozott császárral voltam kiírva április 24.-ére. Gondoltam úgysem húzom ki addig. Mire az orvos 22.-én azt mondta, hogy inkább holnap kéne. Mire én: "Én már úgyis 23.-át álmodtam, nem is húztam volna ki 24-ig" :)
6/7 anonim válasza:
Én végig "tudtam", hogy a 38. héten fogok szülni, de nem tudom megmondani mi volt az oka.
Így is lett. Fájásokkal indult a szülés (előtte 2 nappal már órákig erős jóslóim voltak.)
Kisfiam született.
7/7 anonim válasza:
Én nem annyira éreztem, hanem a dokim mondta, hogy nagyon lenn van már a fejecskéje, viccelődve meg is jegyezte, hogy meg tudja már simogatni a buksiját. :) Azt mondta, nem húzom ki a 40 hetet. Nem is húztam. 37-et betöltöttem és megrepedt a burok. :) 3 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!