Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Köztetek alszik a baba?

Köztetek alszik a baba?

Figyelt kérdés
Őszintén, légyszi!
2010. febr. 5. 21:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Szerintem a lehető legrosszabb megoldás lenne.Most biztos sziven ütött egy két anyukát az iménti kijelentésem de ezt tapasztalatból mondom.Két gyerekes anyuka vagyok.Az első babám velünk aludt mert féltem hogy nem vesz levegőt,rosszat álmodik,lerúgja a takaróját és még sorolhatnám.Ma már ő egy 7 éves nagyfiú de még mindig átszökik éjszaka(szerencsére egyre ritkábban).A második babám 6 hónapos és nem szeretem kevésbé mint a bátyját de tanultam az elsőből.3 évig úgy aludtam mint aki karót, nyelt csak hogy neki kényelmesebb legyen.Holott volt egy szuper kényelmes versenyautós ágya:))
2010. febr. 5. 22:12
 12/38 anonim ***** válasza:
51%
Mind a 4 lányom köztünk aludt kb 2-2,5 éves korukig,váltották egymást.Nagyon szerettük,mostmár csak apával szunyunk.
2010. febr. 5. 22:12
 13/38 anonim ***** válasza:

Nem.Mióta hazajöttünk a kórházból a kiságyában alszik(és egyszer sem sírt),de a kórházba velem aludt pedig nem császárral szültem csak így volt kényelmes ott.

3hós tündérke anyukája:-)

2010. febr. 5. 22:14
 14/38 anonim ***** válasza:
51%
Igen :)
2010. febr. 5. 22:19
 15/38 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Imádok hozzá bújni, érezni ahogy szuszug, ahogy odagömbölyödik. Nekünk így jó és más véleménye nem érdekel...
2010. febr. 5. 22:36
 16/38 anonim ***** válasza:
76%
Hát alapjáraton nem, 9,5 hónapig sosem, most az elmúlt 2 hétben 2x aludt velünk hajnaltól reggelig pár órát, 1x meg 1-6-ig. Felébredt enni, és nem aludt vissza, én meg nem vagyok hajlandó éjjel 2 órát virrasztani. Most 10 hónapos
2010. febr. 5. 22:39
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A saját szobájában, a saját ágyában alszik, aludt mindig is, az első naptól fogva.
2010. febr. 5. 22:43
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnénk, amit 22:36-os írt, de ő meg nem akar köztünk aludni. Egész egyszerűen csak a kiságyában hajlandó elaludni. Mi meg felfogtuk, hogy csak a mi "kedvünkért" ne szoktassuk magunk közé, ha ő ott érzi jól magát :)

Egyébként a kiságya közvetlenül a mi ágyunk mellett van.

7 hónapos :)

2010. febr. 5. 22:45
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem,első naptól a saját ágyában alszik,de egy szobában vagyunk.(18hónapos)
2010. febr. 5. 22:48
 20/38 anonim ***** válasza:
Nem. Soha nem aludt még köztünk, 14 hónapos. Én próbáltam néha vele aludni, de nem tudok aludni, ha mellettem van, mert folyton arra figyelek, rá ne feküdjek, illetve felébredtem minden mozdulatára, így reggel nagy lila karikákkal a szemem aladt ébredtem. (kétszer próbáltam még pár hetes korában).
2010. febr. 5. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!