Mit vennél 21 hós lányodnak, mikor a kistesóval hazajöttök a kórházból?
Minden szakirodalom és az itteni kommentek is azt írják, hogy érdemes venni valamit a nagynak, mikor kicsivel megjövünk a kórházból. De mit?
Lányomnak mindene megvan, nem akarok egy 18. babát vagy egy 25. plüssállatot venni...
Karácsonyra kapott egy babát, amit lehet etetni, itatni, pelenkázni, fürdetni-na ilyet vettem volna, de már ezt is megkapta.
Ti hogy csináltátok?
Nekem 23 hós volt a nagylányom, és szakirodalom ide-vagy oda, nem vettem semmit. A kistesó volt AZ AJÁNDÉK. Sokat készítettük előtte, elmondtuk mi lesz, és hogy mennyire szuper lesz, és már nagyon várta. Ennek megfelelően fogadta. Már majdnem fél éves a pici, féltékenység sose volt. Sokat foglalkoztam a naggyal, szoptatás közben mesét olvastam neki, vagy játszottunk, hamar belejöttünk.
Hát nem tudom, ezt vártad-e, de ez is egy tapasztalat.
Azt meg végképp nem mondanám neki, hogy a kis testvér hozott neki ajándékot, mert ez egyszerűen nem igaz. De mindenki maga tudja...
Minden válasz érdekel.
Nagyon nehéz most lányommal, sokminden összejött, bár várja kistesót.
Meglátjuk mi lesz, de a hajgumis -hajpántos ötlet tetszik:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!