Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha átváltok gyedről gyesre és...

Ha átváltok gyedről gyesre és máshová mennék dolgozni akkor a munkaadó értesül róla hogy máshol dolgozom?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a mostani esetedben teljesen mindegy.1 kötelességed van tudtommal,hogy szólnod kell a cégnél,hogy máshová mennél dolgozni.

Amúgy azt nem értem,hogy a cégedhez nem tudsz visszamenni most?A gyerek 3 éves koráig védett lennél,tehát ha visszavesznek,nem rúghatnak ki ugyanabba a munkakörbe kötelesek visszahelyezni és ugyanazzal a bérrrel,amivel eljöttél szülni.Ill.ha azóta volt béremelés meg kell kapd.

Én úgy csináltam,hogy szóltam,hogy szeretnék visszamenni,azt mondták nem tudnak visszavenni,így én ezzel a lendülettel mondtam nekik,hogy jó,de nézek máshol munkát,és hogy most akkor kötelezettségemnek eleget tettem és szóltam.Ők nyugtázták.

2010. febr. 5. 15:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

De visszatudok menni,de mint írtam azért vacilálok mert ez a munka helyben van.

A ˝˝fő˝˝állásom meg bp.-en,ezért autóznom kell.

A másik hogy én anno 12 órában dolgoztam heti 3-4 napot.

2010. febr. 5. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja,értem.Akkor tudtam segíteni.:-)
2010. febr. 5. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!