A szeparációs szorongásnak mik a jelei?
Figyelt kérdés
7 hónapos kisfiam 1-2 hete üvölt amint eltűnök a látóköréből v. ha leteszem. Gőzöm sincs, hogy mi lehet a baja. Eddig nem volt ilyen.2010. febr. 5. 10:15
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Valaki azt mondja a hiszti csak szép elnevezéssel. Ha az anya nem ad szabad teret a babának, mindig csak vele van és nincs nélküle. Nekem ezt mondta a doki. Azt tanácsolta hogy mindig legyen olyan hogy nem vagyok ott és mással van egy kis ideig, és nem lesznek ilyen gondok. Nem is lett hála az égnek.9 hónapos.
3/3 A kérdező kommentje:
Eddig nálunk sem volt ilyen gond. Tegnap is majdnem 1 órát volt a mamával és a papával, mert nekem el kellett intéznem v.mit, viszont mikor itthon vagyok nem bírok vele.
2010. febr. 5. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!