Az baj, ha az 5 hónapos babám nem érdeklődik a lábacskái iránt?
Figyelt kérdés
Nem játszik velük, nem veszi a szájába, ha "odaadom" neki, akkor sem érdekli.2015. jan. 3. 08:54
1/5 anonim válasza:
nem tudok válaszolni de ez engem is érdekel. igaz a fiam már megtalálta őket kb 2 hete. fogdossa de még nem vette a szájába. hogy ez más babáknál mikor alakul ki. nem mintha annyira zavarna, csak eddig nem gondoltam hogy ez is egy fejlődési állomás.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam sem játszott különösebben a lábaival soha, pedig vártam, mert egyrészt azt mondták ezzel tudják erősíteni magukat és fontos, másrészt mert irtó édesek. Ennek ellenére minden mozgásformát előbb csinált mint a nagykönyv szerint kellett volna, 5 hósan már forgott oda-vissza, és kúszott. Így nem hiszem, hogy nagy bajt okozott, hogy ez kimaradt. Erős gyerek, stabilan jár, a koordinációs képességeivel sincs probléma. A gyerekorvos szerint van olyan gyerek, aki előszeretettel játszik a lábával és van olyan, amelyik nem. Ez nem olyan fontos cselekvés mint például a mászás. Arra érdemesebb odafigyelni, ha kimarad. Nekem legalábbis ezt mondták.
3/5 anonim válasza:
A kisfiam 4és fél hónapos. Ha a hátán fekszik, akkor csak pelenkázás közben izgatja a lába, mert akkor én megemelem és észreveszi, hogy jéé, ilyenem is van. Amúgy arra lusti, hogy magának megemelje látóhatáron belülre és elkapja. Ha viszont ül az ölünkben (nem Ő tartja magát, hanem mi) akkor sokáig eljátszik a lábával, csavargatja a lábujjait, mindig le akarja venni.
Tegnap fordult át először a hasára.
4/5 anonim válasza:
én fiam 9 hónapos, kb 2 hónapja találta meg a lábát, de csak annyira, hogy megfogja-"tapsol" vele és csak akkor amikor tisztába teszem - fürdés előtt-után : tehát mikor pucér a feneke... eszembe sem jutott hogy ez gond lehet, hogy úgymond nem játszik vele...
5/5 anonim válasza:
kedves 3as, 1. vagyok. az én fiam is így kezdte jó 4hósan, hogy mikor pelenkáztam akkor fogta ő is a lábát. azóta felemeli magától is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!