Sokgyerekes, tobb eve otthon levo anyukak, milyen a tarsas, tarsasagi eletetek?
Ajánlanám a gyereket programokat, de én azt nem érzem annyira kikapcsolódásnak, hisz a figyelmem szinte 90%-ban akkor is a fiamé. De akár ez is jobb, mint a semmi. Nincs zenés foglalkozás a környéketeken? Valami baba-mama klub?
Más gyerekes családokkal is lehet ismerkedni facebook-on, vannak csoportok, akár kerületek szerint is (mivel bkv-t írtál, tippem, hogy budapesti vagy :). Én nehezen barátkozós típus vagyok, ha nem terel össze a sors valakivel huzamosabb időre (pl. ugye a suli), akkor elég lassan barátkozom... nem azért, mert nem vagyok kedves, csak egy ponton túl nem szívesen engedek embereket az életembe. Nekem ezen kell változtatnom. Ha van kedved, esetleg ismerkedhetünk és meglátjuk :) nagy baráti társaságom nincs, amivel színesebbé tehetem az életed, de ki tudja, talán jó ismeretség lesz belőle :) Szép estét és BUÉK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!