Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem vágyom "babás barátnőkr...

Ha nem vágyom "babás barátnőkre" a többi anyuka szemében vajon különcnek, esetleg bunkónak tűnhetek?

Figyelt kérdés

Persze azokra gondolok akik a környéken laknak és nem állok be a játszótéren összeverődött, összeszokott társaságba. Nincs szükségem azokra, akikkel csak a babájukról lehet beszélgetni, mert már így is sok mikor a szomszéd csajjal néha összefutunk és ők járnak babaúszásra, mi miért nem járunk, meg ide, meg oda, meg ő mekkora mártír, mert a 2 éves fiának dackorszaka van, stb. A tanácsadáson meg állandóan az megy hogy mi milyen oltást kértünk és milyet nem, és miért nem kértük, hogyhogy nincs fülbevalója a lányomnak, meg hasonlók. Szóval nekem elég a meglévő ismerősökkel beszélni a babákról, akikkel más téma is szóba jön és kellemes élmény a beszélgetés.

Csak félek, hogy emiatt gyerekemmel együtt kinéznek a játszótérről...

2010. febr. 3. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én nagyon megértelek.Rosszul vagyok a jó pofizástól.1 éves a lányom és hetente egyszer elkezdtünk járni baba-mama klubba.Hát,ha rajtam múlna,nem járnánk,de látom a lányomon,hogy neki jó a babás-társaság.

Így én is kénytelen vagyok a hányszor eszik,mennyit kakil,hány foga van stb. kérdésekről filozofálni...

Ha ez miatt valaki kinéz azzal ne törödj-olyan is lehet!Szerintem jobbat ér egy olyan ismerös,akivel jól érzed magad ,arról beszélsz amiről akarsz, még akkor is,ha babája sincs....

2010. febr. 3. 21:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kinéznek.Én egy ideig együtt jártam pár anyukával sétálni,de a frász kerülgetett már attol amit te is mondtál.Azt hallgattam egyfolytában hányszor szopizott,büfizett,kakilt a babájuk.Mikor hány kiló hány cm,stb.Ment a dicsekvés az irigység.Most egyedül sétálunk és ha pont összefutunk velük,elég furcsán néznek.De engem nem érdekel.
2010. febr. 3. 21:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. febr. 4. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!