Ha nem vágyom "babás barátnőkre" a többi anyuka szemében vajon különcnek, esetleg bunkónak tűnhetek?
Persze azokra gondolok akik a környéken laknak és nem állok be a játszótéren összeverődött, összeszokott társaságba. Nincs szükségem azokra, akikkel csak a babájukról lehet beszélgetni, mert már így is sok mikor a szomszéd csajjal néha összefutunk és ők járnak babaúszásra, mi miért nem járunk, meg ide, meg oda, meg ő mekkora mártír, mert a 2 éves fiának dackorszaka van, stb. A tanácsadáson meg állandóan az megy hogy mi milyen oltást kértünk és milyet nem, és miért nem kértük, hogyhogy nincs fülbevalója a lányomnak, meg hasonlók. Szóval nekem elég a meglévő ismerősökkel beszélni a babákról, akikkel más téma is szóba jön és kellemes élmény a beszélgetés.
Csak félek, hogy emiatt gyerekemmel együtt kinéznek a játszótérről...
Szia!Én nagyon megértelek.Rosszul vagyok a jó pofizástól.1 éves a lányom és hetente egyszer elkezdtünk járni baba-mama klubba.Hát,ha rajtam múlna,nem járnánk,de látom a lányomon,hogy neki jó a babás-társaság.
Így én is kénytelen vagyok a hányszor eszik,mennyit kakil,hány foga van stb. kérdésekről filozofálni...
Ha ez miatt valaki kinéz azzal ne törödj-olyan is lehet!Szerintem jobbat ér egy olyan ismerös,akivel jól érzed magad ,arról beszélsz amiről akarsz, még akkor is,ha babája sincs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!