Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elég másnak érzem magam . ,...

Elég másnak érzem magam . , miért van ez? Ha te is különcnek érzed magad, vagy tudod milyen az, akkor légyszi adj tanácsot.

Figyelt kérdés
Sziasztok . 14 éves lány vagyok . kinézetre azthiszem átlagos vagyok . Nincs gondom a fiúkkal sem. A gondom az lenne , hogy nem érzem magam jól a többiekkel . Másnak érzem magam . 1 éve külföldön nyelvtanulós suliba járok . otthon nem ilyen voltam . inkább ilyen hülye fruska tipus . és ezért nagyon örülök is hogy kiszakadtam abból a környezetből.Mert azt hiszem azt csak állarcként használtam mert féltem megmutatni az igazi énemet.Nem olvasa. Inkább folyton a haverokkal lógtam . De már otthon is kezdtem rájönni hogy nem vagyok tényleg olyan mert ha pl , kináltak piával vagy épp cigivel sosem éreztem a vágyat az után hogy kipróbáljam ezeket . jó persze megkóstoltam már de csak anyukám előtt.ÉS most itt külföldön aránylag tudom már a nyelvet , 1 hét alatt kiolvasok egy könyvet . és alig várom hogy olvashassak . nincs közös témám a többi lánnyal .Pl fiúk .vagy ruhák meg ilyenek . ezeket inkább megtartom magamnak . és nem találok magannak egy igaz barétot akivel olyan dolgokrol beszélhetnék mint pl miről szolt a könyv . hogy érzem magam , nem tudok már olyan lenni mint ők . nem tudom mi ez . most baj van velem ? vagy mi? jo persze nagy ritkán én is elmegyek igy pár ugynevezett alkalmi haverokkal hüyüéni . de ennyi elég. és felfordul a gyomrom attól amikor kérdezik :vannak barátaid ? ááááá és akk mindenki rávágja magáról hogy persze ez is meg az is . én meg rögtön mondom hogy most azt akivel annyit találkozol hogy cigit ad neked hogy lehet a barátodnak nevezni ?? meg ilyenek . nem értem meg ezeket az embereket. csak attól félek idővel nagyon elzárom magam a külvilágtól . most nagyon gáz vagyok??? :O
2011. jún. 12. 17:14
 1/3 anonim válasza:
Egyedi vagy. Mint mindenki.
2011. jún. 12. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Életkori sajátosság, majd kinövöd. A legtöbben így éreznek a Te korodban, akkor is, ha nem látni rajtuk.

Az első pedig nagyon jól megfogalmazta: valószínűleg éppen annyira vagy más, mint a többiek, mivel senki sem "ugyanolyan".

2011. jún. 12. 21:38
 3/3 anonim válasza:
100%

Sziia,énis így voltam mindíg. Most 17 éves leszek és hiába vannak barátaim, már nem szívesen barátkozok olyanokkal,akik isznak,drogoznak és avval menők ,hogy mit csinálnak egy-egy buliban.Olyan 1-2 éve megszerettem olvasni,és persze sokan megszóltak.De úgy vagyok vele, ameddig tudom hogy nem csinálok semmi butaságot és művelem magam, az nem lehet rossz.Hiába tartják időpocsékolásnak mások.És ne aggódj,lehet még most nem találtál olyan barátot akit megért,a jövőben biztosan be fog következni:)

16/L

2011. jún. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!