Mennyi idősen és hány kilósan aludta át először az éjszakát a (tápszeres) babátok?
Figyelt kérdés
A kisfiam 6 hetes és 3900g (2800g-mal született). 6x eszik, ebből egyszer éjjel 2_3 körül és hajnalban 5-6 körül. Az az érdekes, hogy nappal 4-5 órát is kibír és éjszaka mégis van, hogy 3 óránként kel. És után a még evés után is ordít egy órát, mire el tud aludni. A hasfájása már kezd csökkenni, szerintem nem az a gond éjszaka.
A lányom már 1 hónaposan átaludta az éjszakát, de ő már akkor 4 kg volt, viszont ő nappal evett 6x, kb 3 óránként.
Próbáltam a fiamnál is ezt bevezetni, hogy nappal 3 óránként egyen és akkor hátha jobban alszik éjjel, de nem eszik úgy.
2010. febr. 3. 11:19
1/9 anonim válasza:
8 hetesen, pontosan július 23.-án, akkor kapta meg a 2 hónapos oltást.
2/9 anonim válasza:
Pfúú, hát bár az enyém 6 hós koráig szopizott de utána is csak 8 hósan volt párszor, hogy aludt éjjel. Most sem alszik pedig már 1 éves (8kiló). Enni is kér éjjel meg azon kívül is felkel 1x-2x. :(
3/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 12hónapos és egyszer sem aludta át az éjszakát legalább egyszer kér enni tápszert!
4/9 anonim válasza:
5 és fél hetesen!Este kilenctől reggel 5-ig aluszik.Tápszeresek vagyunk.Az én babóm napi 5* eszik 150 grammot.
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok.Az én picurkám is 2800 gr-al született és 6 hetesen 4230 gr volt.
6/9 anonim válasza:
10 hetes korában aludta át először, akkor olyan 6 és fél kiló lehetett. Persze mai napig is felébred egyszer olyan 4 körül, de hetente 2-3 alkalommal átalussza az éjszakát.
7/9 A kérdező kommentje:
Az én babám is evett már 150g-ot, tegnap este. De ma reggel pl csak 100-at. De általában 130-akat eszik. Lehet akkor megpróbálok neki többször is 150g kaját csinálni, mert néha tényleg úgy tűnik, hogy éhes marad és lehet azért ordít még egy órát.
2010. febr. 3. 12:04
8/9 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy köszi a válaszokat! Nem is az a baj, hogy felkel, hanem, hogy evés után sem alszik vissza. A lányom az olyan más volt, ő ha tele volt a poci rögtön elaludt. El lettünk kényeztetve, nálunk nem igaz, hogy a második gyerek kevésbé sírós...
2010. febr. 3. 12:08
9/9 anonim válasza:
Sztem éhes.Én is a múlt héten vettem észre, hogy mintha éhes maradna.Nézem a tápszeres dobozt, hát 4 kg-nál adagot kell emelni.Próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!