Mi az aluszékonyság? 3 hónapos kislányom sokat alszik, az éjszakát átalussza, ma reggel felébredt 7 kor 8,30kor elaludt,9 ébredt,10 kor megint elaludt kaja közben (tápszeres). Vérszegény lenne?
Mikor ébren van, akkor elég éber? figyelmes? kiegyensúlyozott? játszik veled? mosolyog rád? Ha igen, akkor nincs gond.
Sok anyuka örülne neki, ha jó alvó lenne a babája...
Ennyi idősen még lehet, hogy csak 1,5 órát bír ki ébren.
Én mondjuk nem szoktatnám hozzá, hogy evés közben aludjon el, ezért mindig inkább ébredéskor szoptattam, utána pelenkáztam, játszottunk stb. és utána aludt el. De az sem gond, ha nektek ilyen a napirendetek, ezt Nektek kell éreznetek.
Ha mégis tanácstalan vagy, akkor inkább fordulj a védőnőhöz, vagy ha legközelebb mentek oltásra, kérdezd meg a gyermekorvost.
Úristen, mit nem adnék ezért....
Lányom 9 hónapos, de 6 hónapig nappal az ébredéstől számított 2 órán belül álmos volt újra. Viszont rövideket aludt. Majd akkor telik el több idő két alvás közt, ha már egyszerre sokat alszik.
Az éjszakáért meg adj hálát az Istennek! Hidd el, borzalmas is tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!