Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 11 hetes. Már csak napi...

Babám 11 hetes. Már csak napi 5x eszik, de képzeljétek el, este 8-tól alszik reggel 7-ig! Ez már aluszékonyság? Aggódnom kéne? Ekkor már nem többet kéne fent lenniük?

Figyelt kérdés
Ez 11 óra! És nappal is alszik pár órát. Általában 9-10-től alszik 6ig, szerintem az is elég hosszú. Gyarapszik 5kiló 70 dkg, igény szerint szopik. Keveset mozogna? Másnál is van így?
2009. jan. 21. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
dehogy is!enyém kb 7 hetesen végigaludta az éjszakát.evett 19:30-20:30 között,és következőre hajnali 5:30kor kért újra.Eddig napközben is szépen aludt,3óránként kelt enni,most közel 3 hósan újra 2 óránként kér enni,és van hogy csak 1 órácskát alszik.
2009. jan. 21. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
ne aggódj, ha rendesen hízik, hagyd aludni! örülj neki h ilyen jóalvó babád van!
2009. jan. 21. 11:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Hú,akkor örülök,és élvezem, hogy nemcsak gyönyörű,hanem jó kisbaba is... :) Köszönöm!!!
2009. jan. 21. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi, semmi baj, inkább örülj neki, hgoy tud aludni! Azt mondják, hogy a babák akkor nőnek, fejlődnek, amikor alszanak.

Az én kisfiam is 2 hós korától átalussza az éjszakát, csak ő este fél 10től regggel fél 9-9 ig. Napközben pedig 2-3szor másfél órát alszik, de egészséges, jól fejlődik. És ez a lényeg!!!

2009. jan. 21. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Utsó vagyok...

Ja és már elmúlt 10 hőnapos:)

2009. jan. 21. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! A kislányom 12 hetes, 4 hetes korától átalussza az éjszakát este 9-től reggel fél8-8-ig és ötször eszik. Nappal is alszik kajcsi után mindig. Amikor ez elkezdődött, még orvoshoz is elvittem, mert azt hittem valami baja van. Ha éhes lenne, úgyis felébredne. Az idegrendszere is alvás közben fejlődik. Szép nagy babád van, szerintem ne aggód, örülj neki hogy tudsz pihenni. Én mindig arra gondolok, hogy lehet amikor jön a foga, akkor visszasírom ezt az időszakot!
2009. jan. 21. 12:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!!!! Köszönöm!!! Most is alszik... :) Biztos az idő is, én is majdnem elalszom...
2009. jan. 21. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt biztosan dicsekvésből írtad :))

Örülj, hogy ilyen jó dolgod van, én már 8 hónapja nem alszom. Éjjel is sokszor felkel a fiam, és napközben is keveset alszik.

Szép napot, jó babázást :)

2009. jan. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!