Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire van még H1N1 járvány?...

Mennyire van még H1N1 járvány? Akik nem vitték babáikat pl. Auchan, tesco nagybevásárolni most már "kimerészkedtek"?

Figyelt kérdés
A média már nem nagyon mondja, lehet csak addig volt "érdekes", amíg megvetették a sok oltóanyagot?!? Ti mit gondoltok? "Meri vagy nem meri? "
2010. febr. 3. 10:35
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Már megint hülye valaki! számomra mindegyikőtök válasza hasznos és elgondolkodtató volt.és én is a két véglet között vergődöm...vinném is meg nem is, rábízni nem akarom senkire mert magamnak szültem, nem az xy-nak. "Kedves "lepontozó, írd már meg, h az én válaszaimra hány százalokat adnál?! Vagy -e annyira "tökös", h vállalod e így nyíltan is az "álláspontodat"!?????????????
2010. febr. 7. 16:06
 32/39 A kérdező kommentje:
16:01-nek üzenném. MOst nem is arról szólt a kérdés, hogy oltassunk vagy ne! Légyszi ezeket a nézeteidet az ilyen jellegű kérdések között oszd meg!
2010. febr. 7. 16:09
 33/39 anonim ***** válasza:
10%

Bocs hogy irtam!!

Elmondtam illetve leirtam a véleményemet az nem tilos azt hiszem!

Szabad országban élünk vagy nem?

2010. febr. 7. 19:02
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
Mi az, hogy magadnak szülted, nem XY-nak? Attól, hogy pár órára rábízod valakire, az nem azt jelenti, hogy neki szülted! Az én babám 6 hetes és tegnap voltam moziban, 2 hete meg nagy bevásárláson, kb 4 óra hosszáig tartott. Tápszeres és anyukám szokott rá vigyázni. Amúgy postán, kisebb boltban, sőt gyógyszertárban is voltunk már vele.
2010. febr. 7. 19:42
 35/39 anonim ***** válasza:
69%
A mai Délmagyarban pont erről irnak...,az első hullámnak vége,de pár hét és jön a következő.A tisztiorvos szerint még 3 millió!!!! ember fogja elkapni a virust.Ja és a beoltott emberek közül csak 4!!! ember betegedett meg.
2010. febr. 7. 20:22
 36/39 anonim ***** válasza:
6%

Semmennyire nincs járvány...

Nekem nem a legjobb az immunitásom, nem is nagyon van módom egészségesen táplálkozni meg élni mostanában viszont nem oltattam be magam és ez az egész vírusdolog kb annyi volt nálam hogy volt 2 nap amikor izzadtam éjszaka mint a ló, meg kijött két bazinagy herpesz a számon és ennyi volt...

2010. febr. 7. 20:53
 37/39 A kérdező kommentje:

19:42! Hagyj döntsem már el én, h rábízom-e valakire vagy sem! Te olyan vagy, én ilyen! És NEM ez volt a kérdés!Ezt nem lehet megérteni? A többiek olyan szépen válaszoltak, neked mi a fenét kell kötözködni? Ha van azzal kapcsolatban álláspontod, h ki bízza a gyerekét másra és ki nem, akkor tedd fel a kérdést, de ne kontárkodj oda, ahova nem illik a válaszod!

A többieknek ismét köszönöm a kérdésemre adott egyértelmű válaszokat és a HASZNOS információkat!

2010. febr. 7. 21:14
 38/39 anonim ***** válasza:

15:31 vagyok

Ezt nekem szántad: "Már megint hülye valaki!"??? Hát kösz...

Csak mert leírtam, hogy nincs kire hagyni a gyereket, és inkább viszem magammal??? Soha nem hagynám egy percre sem egyedül a lakásban!!!

2010. febr. 7. 22:39
 39/39 A kérdező kommentje:

15:31-22:39!!! Jajjj, dehogy neked szántam, pont hogy TELJESEN egyet értek veled! Légyszi olvasd végig mind a 4 oldalt! Pont h össze is vitatkoztam valakivel, aki azon az állásponton van, h ő rábízza másra a gyermekét (nem ítélem el őt sem, az ő dolga)

éN SEM értem, h miért kell lepontozni azokat, akik viszik magukkal a gyermeküket, én is azt tenném, azért "vergődöm"! És én sem szeretem másra bízni, mert én úgy gondolom, h ha már vállaltuk a babát, akkor ne mással legyen! Majd eljön az az időszak is, amikor nem akar majd velünk jönni, de amíg pici nem szívesen hagyom másra csakha nem muszáj. Persze vannak kivételes esetek, pl a fogorvoshoz nem tudtam magammal vinni, akkor persze megkértem a nagymamát, h jöjjön át! De pl pénteken fodrászhoz kellett mennem, megkérhettem volna akkor is a nagyit, de úgy vagyok vele, h ő sem mindig ér rá, hozzá kell szoknia h jöjjön velem.

Na, de jól eltértem most én is a tárgytól!

Szóval légyszi ne kötözködjetek, a kérdésemre válaszoljatok!

Jó babázást kívánok MINDENKINEK!

2010. febr. 8. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!