Mennyi idős volt a babátok, amikor már el mertétek vinni, mondjuk Tesco-ba, vagy Auchan-ba?
Olyan 3-4 hónapos lehetett talán, de nyár volt.
Már 10 hónapos, de ebben az influenzás időszakban nem viszem ilyen helyekre.
Közértbe járunk rendszeresen (kaiser's, spar, match, dm, mikor melyik, mind van a környéken). Tesco-auchan sose megyek, de ember és járvány szempontjából mindegy, mi a neve az üzletnek.
Mindkét gyerekemmel kb 2 hetesen már mentünk, muszáj volt, a kaja és a pelenka nem jött fel magától. Nem örültem neki, de siettünk, én bevásárlólista alapján vásárolok, és mindig délelőtt, akkor nincsenek sokan kivéve pénteken és hétvégén, akkor sose megyünk, mert tömeg van - a legjobb a hétfő délelőtt, tök üres minden közért)
Kb 3 hetes volt.
Szerintem az orvosi rendelő rosszul szellőztetett váróteremben összezsúfolódva, a kötelező vizsgálatra várva, hamarabb összeszed valami nyavalyát, mint egy teszkóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!