Mennyi idős volt a babátok, amikor már el mertétek vinni, mondjuk Tesco-ba, vagy Auchan-ba?
kb. 3 hetesen már vittük.
én mindig hülyének néztem azokat, akik gyerekkel vásárolnak, de örülök, hogy nem passzoltam le.
most 8 hónapos és nem ijed meg az emberektől, nagyon szeret nézelődni.
persze én se a legnagyobb tömegnyomorban viszem, de nem is kell búra alatt nevelni, később az oviban szerintem sokkal kevesebbszer lesz beteg!
persze a legfőbb okom az volt, hogy nem is szívesen bíztam volna senkire, jobban szeretem, ha mellettem van!
Amíg most tart ez a nagy influenza járvány, szeritnem ne vidd, persze attól még ti is hazavihetitek a bacikat....
Amúgy kb. 3 hónapos volt a kisfiam, amikor először ilyen helyre vittük, simán végigaludta a hordozóban. De egyébként mi rendszeressen vittük aztán magunkkal, a mai napig (15 hónapos) szépen ül a bevásárló kocsiban és nincs megőrülve, mint azok, akiket nagy ritkán visznek bárhova is és akkor aztán tombolnak...
fél éves elmúlt, amikor először kivittük magunkkal egy nagyobb bevásárló központba. nem a betegségek miatt, hanem úgy éreztem, hogy nem odavaló, ha alszik, inkább otthon aludjon, vagy séta közben, jobb a friss levegőn, mint egy ilyen helyen, főleg, hogy az egyik sorban hideg van, a másikban meg meleg.
kisebb boltokba persze vittem magammal, hiszen a napi friss árut be kellett szerezni.
most múlt 1 éves a lányom, már visszük magunkkal ha nincs ki vigyázzon rá, sőt unaloműzőnek vittem plázázni, 3 emeletet végig is gyalogolt:-)
Most ilyen influenzás időben sehova nem viszem, de karácsony előtt voltunk a Corában 2,5 hónapos volt, szépen átaludta.
Szerintem várd meg,hogy elmúljon a járvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!