Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babátok,...

Mennyi idős volt a babátok, amikor már el mertétek vinni, mondjuk Tesco-ba, vagy Auchan-ba?

Figyelt kérdés
Szóval olyan helyre, ahol sok, és mendenféle ember megfordul?
2011. febr. 4. 22:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
hát ebben is van valami igazság :)
2011. febr. 4. 23:01
 12/22 anonim ***** válasza:
5-6 hetesen.Ált. inkább hétköznap estefelé mentünk.Október végén született.
2011. febr. 4. 23:35
 13/22 anonim ***** válasza:

kb. 3 hetesen már vittük.

én mindig hülyének néztem azokat, akik gyerekkel vásárolnak, de örülök, hogy nem passzoltam le.

most 8 hónapos és nem ijed meg az emberektől, nagyon szeret nézelődni.

persze én se a legnagyobb tömegnyomorban viszem, de nem is kell búra alatt nevelni, később az oviban szerintem sokkal kevesebbszer lesz beteg!

persze a legfőbb okom az volt, hogy nem is szívesen bíztam volna senkire, jobban szeretem, ha mellettem van!

2011. febr. 4. 23:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is jobban szeretem, ha mellettem van. A világért sem hagytam volna a 78 éves mamára, meg ő sem vállalta volna. Kb. 5 hetes korától vittük magunkkal. Mi vagy dlelőtt vagy késő este vásároltunk. Piciként aludt:), fél évesen már inkább nzelődött. Most 9 hós, és a vírusok miatt már nem szívesen vinném/viszem. Igazából a munkahelyi Mikulás ünnepség óta nem voltunk vele tömegben.
2011. febr. 5. 00:31
 15/22 anonim ***** válasza:
3-4 hetes lehetett amikor nagyobb bevásárlóközpontba vittük,nyári baba.Ma már betöltötte a hetedig hónapot de ebben a járványos időszakban kerülöm a zsúfolt helyeket,pláne most,hogy jön a felmelegedés ami köztudottan kedvez a baciknak vírusoknak...most jobb vigyázni
2011. febr. 5. 01:19
 16/22 anonim ***** válasza:

Amíg most tart ez a nagy influenza járvány, szeritnem ne vidd, persze attól még ti is hazavihetitek a bacikat....

Amúgy kb. 3 hónapos volt a kisfiam, amikor először ilyen helyre vittük, simán végigaludta a hordozóban. De egyébként mi rendszeressen vittük aztán magunkkal, a mai napig (15 hónapos) szépen ül a bevásárló kocsiban és nincs megőrülve, mint azok, akiket nagy ritkán visznek bárhova is és akkor aztán tombolnak...

2011. febr. 5. 07:23
 17/22 anonim ***** válasza:

fél éves elmúlt, amikor először kivittük magunkkal egy nagyobb bevásárló központba. nem a betegségek miatt, hanem úgy éreztem, hogy nem odavaló, ha alszik, inkább otthon aludjon, vagy séta közben, jobb a friss levegőn, mint egy ilyen helyen, főleg, hogy az egyik sorban hideg van, a másikban meg meleg.

kisebb boltokba persze vittem magammal, hiszen a napi friss árut be kellett szerezni.

most múlt 1 éves a lányom, már visszük magunkkal ha nincs ki vigyázzon rá, sőt unaloműzőnek vittem plázázni, 3 emeletet végig is gyalogolt:-)

2011. febr. 5. 08:29
 18/22 Katus007 ***** válasza:

Most ilyen influenzás időben sehova nem viszem, de karácsony előtt voltunk a Corában 2,5 hónapos volt, szépen átaludta.

Szerintem várd meg,hogy elmúljon a járvány.

2011. febr. 5. 08:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Auchanba-tescoba-corába kb. 1 hónaposan már simán vittem. Kneguruban volt, semmi baja nem lett. 16 hónapos, mindenhova viszem magammal, sosem volt még beteg.
2011. febr. 5. 11:48
 20/22 anonim ***** válasza:
4-5 hónaposan vittük már mi is a tescoba meg mindenhova de ha valami járvány volt akkor a mamival maradt itthon.
2011. febr. 5. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!