Mennyire van még H1N1 járvány? Akik nem vitték babáikat
pl. Auchan, tesco nagybevásárolni most már
"kimerészkedtek"?
Mi eddig nem mentünk, november óta. Tegnap voltunk először. Szerintem már menni fogunk.
2010. febr. 3. 11:22
Az én babám most 2 hónapos. Mivel a férjem reggel 7-kor elmegy itthonról és este 7-re ér haza a nagyobbik fiammal ezért muszáj néha nekem menni vásárolni. Úgy szoktam megoldani, hogy pl. délben megyek, mikor tudom, hogy nagyon kevesen vannak. Pénteken sosem megyek (tesco). Ha mégis valamilyen okból olyankor kell mennem, mikor sokan vannak ráteszem a kocsira az esővédőt, mert az valamennyire azért védi. Nagybevásárlást egyedül szoktam hétvégén, ha pedig csak apróság kell azt a férjem megveszi a sarki kis boltban.
2010. febr. 3. 11:25
13/39 A kérdező kommentje:
Ez az esővédő nagyon jó ötlet, köszi. meg sztem vasárnap délelőtt is jó menni, én januárban akkor voltam és még az úton is alig jött szembe egy két autó, pedig majdnem 50 km-t mentem.
Mi a 7 hós babával ősz óta pont 2 hete egyszer mentünk el hármasban vásárolni, a helyi bolta. Senki nem dudujgatta stb. 2 napra rá rohammentővel mentünk a kórházba :( Újraélesztették...nem kívánom senkinek azt a pár órát.
Nem viszem továbbra sem sehova!
A doktornénink mondta, hogy megint egyre több a beteg, és most a szomszédos oviban dúl a bárányhimlő.
2010. febr. 3. 12:57
15/39 A kérdező kommentje:
Kedves 12:57-es! jajj, istenem,nagyon sajnálom :(((((
ha nem vagyok tolakodó, megkérdezhetem, h mi baja lett a babádnak? és attól, h elvitted a boltba? remélem már jól vagytok.
16/39 A kérdező kommentje:
És hova valósiak vagytok?
Szia 12:57-es vagyok.
Nem tudták mi a baja! Minden lelete negatív lett, nézte neurológus, orr-fül-gégész, labor. A H1N1 tesztet nem csinálták meg! Azt mondták 20e Ft és nincs pénze a kórháznak. Ki tudja mi baja volt :( 1hét után hazaengedtek. Ma reggel óta megint hőemelkedése van :( Semmi nátha, köhögés, hasmenés.
S tényleg csak a helyi boltba mentünk. Vödrös narancsot nem bírtam volna elcipelni :D Plusz a szatyrokat is. Ezért mentünk ketten és vittük a babát.
Veszprém
2010. febr. 3. 20:50
18/39 A kérdező kommentje:
jobbulást kívánok nektek! hát ez elég gáz, h nem csinálták meg, de a média feszt azt hirdette h vedd meg az oltóanyagot, de vészhelyzetben nem csinálják meg a tesztet. gyógyuljatok meg!
Mindenkinek írom, hogyha a kórház nem csinálja meg a h1n1 vizsgálatot, itt kérheted : www.h1n1teszt.com és csak 4000ft.
2010. febr. 7. 08:59
Szerintem meg vinni kell mert pont így jár az aki sehova nem viszi hónapokig a gyereket. A szervezete nem találkozik a bacikkal és virusokal és sok egyébbel és ezért nem alakul ki immunitása. Utánna bekerül közösségbe akkor fog mindent egyszerre elkapni. 19 hónapja mindenhova visszük magunkkal és soha nem volt még beteg de azt akit a széltől is ővnak az sokkal betegesebb gyerek lesz. Ezt én így tapasztaltam a saját társaságomban.De végül is ez csak az én véleményem.
2010. febr. 7. 11:06
Kapcsolódó kérdések: