Normális vagy vigyem orvoshoz?
11hetes babám 3napja nem kakil.
Kizarolag anyatejet kap.
Aggódom :(
Kamillat már én is probaltam,de semmi.
A pocakja nem fáj,a szél jön tőle rendesen.
A kisfiam 3 hós kora körül (csak anyatejes volt) egyszer nem kakilt 2 hétig. Persze dokihoz már előbb vittem, de csak a 15. napon sikerült neki. Nem volt belőle probléma, és többször előfordult, hogy 10 nap után kakilt. Amikor elkezdtem hozzátáplálni, akkor persze jött rendszeresen.
Ne aggódj, 3 nap még nem gond.
nekem alapbol 4 naponta kakilt aztan egy idobe naponta - gondolom az igenyeinek megfeleloen valtozik a tej ossze tetele es emiatt az emeszthetosege is.
volt hogy 9 napig.nem kakilt, azt mondta a gyerekorvos 10 nap még rendben, utana johet a forralt viz, barack le, szelcso es egyebek de en inkabb maszirozram tornaztattam aztan a 9. nap este kiengedte :))
amugy ha szekrekedese van azt ugyis latod rajta mert akkor rossu kedvu erolkodik stb.
kamilla teás hozzászólást nehogy megfogadd! cukor nélkül a kamillatea hasfogó!!! még nehezebben kakil majd ha nem teszel bele cukrot, ugyanis a cukor felel az erjedésért...
egyébként meg teljesen normális. nekem 10 naponta kakilt a babám. nem arról van szó, hogy nem tud, hanem arról, hogy nincs mit. az anyatejet teljesen fel tudja használni, nem lesz salakanyag
Nálunk ez a 4.hónap körül kezdődött.
Pisilni sokat pisilt,kakilni kb.5-6-7 naponta.
Én is parás voltam,úgy gondoltam nem elég neki a tejem.
Adtam neki tejpépet délután,de ettől sem volt több kaki,mert a pépből keveset mertem neki adni(fokozatosság miatt).
Ha elégedettnek tűnik akkor ne vidd sehová,majd kijön ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!