Van egy vérömleny 7 hónapos babám szemében. Vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Először azt hittem van valami a szemében, de akkor vettem észre, hogy egy vérömleny. Tegnap még nem volt ott. Nem koppant a feje sehová, egész nap vele voltam. Mitől lehet? Vigyem orvoshot?2014. aug. 19. 14:23
1/6 anonim válasza:
Most komolyan idegenektol varod, hogy latatlanban megmonjak mitol lehet? Mar reg az orvosnal kellene lenned!!!!!!!!!
2/6 anonim válasza:
Persze hogy vidd! Bármitől lehet, és sem mi sem pedig Te nem vagy orvos. Inkább feleslegesen vidd el, minthogy ne vidd és baj legyen.
3/6 anonim válasza:
nem vagyok egy orvoshoz szaladgálós, de ebben az esetben nem kérdés, hogy dokihoz vinném, pláne a szeme nem játék!!!
4/6 A kérdező kommentje:
Oké. Már útban vagyunk a szemészeti ügyeletre.
2014. aug. 19. 17:21
6/6 A kérdező kommentje:
Azt, hogy semmi komoly. Valószínűleg fel fog szívódni magától. Megdörzsölhette, vagy megüthette, és elpattanhatott egy ér. Már megnyugodtam. :)
2014. aug. 19. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!