Mit csináljak? Szerintetek vigyem holnap orvoshoz?
Figyelt kérdés
Kislányom 1 hete kapta meg a 15 hós oltást..jelentkezett is a tünet, beteg lett..ma egésznap köhögött, hőemelkedése is volt..viszont nem volt taknyos..már nagyon nyűgös és fáradt volt le is tettem aludni, de most h bementem hozzá hallom h tiszta takony, úgy szörcsög de mélyen alszik..félek h bedugul neki, ébresszem fel, vagy hagyjam inkább..mert ha felkeltem tuti még nyűgösebb lesz, a porszívótól még "ki is készül" vagy mit csináljak szerintetek fel kel ha be dugul a nózija.. jajj olyan rossz h "megbetegítették"..holnap vigyem orvoshoz.. mert az doki mondta h beteg lesz, de kellene neki köhögés csillapító nem.2014. dec. 14. 21:21
1/5 anonim válasza:
Én felkelettem ilyen esetben az enyéimet.kiszívtam gyorsan és hamar visszaaltattam.gyorsan szinte álmában szívtam.úgy is álmos lesz és visszaalszik mert kicsi még.cseppents neki Nasivint.az lelohasztja az orrnyálkahártya duzzanatot.jobban kap levegőt
2/5 anonim válasza:
Én biztos nem ébreszteném fel, az orvost max hívd fel holnap, hogy megnyugtasson és ellásson tanácsokkal vagy recepttel ha kell. Jobbulást!
3/5 anonim válasza:
Én is felébreszteném egy orrszivásra valamint cseppentenék is az orrába. Mindenképp!
4/5 A kérdező kommentje:
na megoldódott..mert felébredt magától! még nem aludt mélyen be akartam takarni és kinyitotta a szemét..fújtam Sterimalt az orrába, aztán kiszívtam..nem volt olyan sok váladék de azért kijött..azóta tisztán veszi a levegőt ezért még nem tettem nasivint neki..vagy jobb ha teszek éjszakára így h most tiszta?
2014. dec. 14. 21:50
5/5 A kérdező kommentje:
végül tettem bele nasivint is.
2014. dec. 14. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!