9 hós kisfiammal most tudnánk kimenni egy kicsit sétálni. Boltba mennénk meg pelenkáért. Kb 1 óra lenne az út összesen. Nem késő már nagyon? A hideg miatt félek csak.
Hány fok lehet felétek?
Nálunk 0 fok. Pest megye, én kellemes hídeget érzek,ugy gondolom még mi is ki megyünk.Ha tudunk mi 2X indulunk már utnak ídőjárástól függ.
Ha a torkodnak nem túl hídeg éles a levegő akor ki lehet vinni.
Én elmentem a közértig (kb 1óra oda vissza) szerintem nincs annyira hideg.
Deazt hittem agyvérzést kapok, mire odaértem, meg vissza
Vagy nincs eltakarítva hó, vagy nem lehet lemmenni a járdaszegélynél a sok hótól.
Tele van a rököm, hogy ott a sok munkanélküli, segélyen élő ill. mittudomén miért nem dolgzó ember, miért nem lehet eltakaríttatni velük havat.
Mi el tudjuk mindig takarítnai a ház előtt, más miért nem.
Vagy ott az a sok közterületfelügyelő, kpm-es aki csak az autósokta b@sztataja, inkább csinálnának valami hasznosat
(Múltkor a saját kapum előőt büntettek meg:-))illeteve csak szerettek volna, mert végül is a rendőrség csak fgyelmeztetett.
Bocsi ez kikívánkozott.
Nyugodtan. Én minden nap lemegyek 7 hós lányommal. Boltba és vissza. Jókat alszik utána:-)
Ráadásul ma nincs is olyan hideg. Itt szépen süt a napocska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!