Ha megtanul fordulni a baba és netán kúszni is, akkor non-stop szemmel kell tartani?
Figyelt kérdés
Kicsi a lakásunk, így nem tudok a szobában úgy elpakolni mindent, hogy bárhová ér, biztonságban legyen (pl kábelek, hosszabbító, stb). Eddig letettem a játszószőnyegre és szépen eljátszott, míg én megcsináltam az ebédemet pl. Mostmár mindig vinnem kell magammal? - pedig jobban szeret ám a szobában egyedül játszani, mint nézni engem a konyhában...2010. febr. 2. 14:06
1/2 anonim válasza:
Igen, mostantól nagyon nagyon szemmel kell tartanod! Életveszélyes dolgokat fog produkálni mostantól kezdve! Vagy vidd magaddal, teríts le neki valamit a konyhába, vagy addig tedd be járókába/kiságyba.
2/2 anonim válasza:
Amit lehet és veszélyesnek tartasz, felpakolhatsz, bár én nem raktam. amikor ott voltam mellette, mindig mondtam, hogy azt nem szabad, mert veszélyes! így nagyon hamar megtanulta, hogy mik is a tabunak számító dolgok. 17 hónapos nem bánt semmit, amit nem szabad, az egész lakásban bárhová mehet (kiv. wc), de eddig még egyszer se történt semmi komoly dolog. Járókánk nem volt, amikor úgy 3-4 hónapos lett és többet volt ébren, leterítettem a nappaliban a játszószőnyeget és ott játszott..onnan nem lehet leesni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!