Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4és fél hónapos babám még...

4és fél hónapos babám még mindíg nem nyomta ki magát hason. Utál hason lenni. Fordulni se nagyon akar még. Nyugodt baba. A fejét szépen emeli de a keze csak van mellette:Már kezdek aggódni. A tiétek ennyi idősen miket csinált?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az én kisfiam is utált hason lenni, öt hónaposan még nem nyomta ki magát hason. A védőnő rám hozta a frászt, mondta, hogy minden nap tegyem legalább egy órát hasra. Hát, mit mondjak, öt perc után megsajnáltam és hanyatt fordítottam, mert úgy üvöltött...már egy éves, de mindent csinál, amit egy ekkora gyereknek csinálni "kell", szóval tényleg ne aggódj, előbb utóbb eljön mindennek az ideje.
2010. nov. 16. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a te helyedbe megmutatnám a gyerekorvosnak vagy (ha normális)a védőnőnek!Az én fiam már ennyi idősen tökéletesen ki tudta nyomni magát.Ő egy hét múlva lesz 5 hós,és járunk fejlesztőházba mert egy kicsit ferde a teste olyan mint egy kifli.Ott találkoztam olyan anyukával aki pont emiatt vitte oda a babáját,mert 4,5 hósan még nem nyomta ki magát.Inkább nézesd meg feleslegesen mint később legyen valamilyen probléma!
2010. nov. 16. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok!Az én fiam kb 1,5 hete fordult meg hátról hasra,de még csak az egyik oldalra.Azt hallottam,hogy ez 5 hósan kell tudni csinálni!
2010. nov. 16. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valami baj lenne a babáddal,az orvos már szült volna. Majd csinál mindent ő is,csak kicsit lassabban,mint a mozgékonyabb babák.
2010. nov. 16. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! A babám 6 hónaposan fordult meg először, pedig nem nagy súlyú baba. MIndent később kezdett csinálni, és az orvos szerint semmi baja nincs, ez minden babánál eltérő, ki mikor kezdi. 9,5 hónaposan kezdett el kúszni, és jó sokáig semmi mást nem csinált. Egyszer csak begyorsult. Amikor 11 hónapos lett, először felült és rögtön mászni kezdett, felkapaszkodott térdelésbe, és kitette oldalra a jobb lábát. Tegnap a kanapé mellett felállt. Mindezt 2 hét alatt. Úgyhogy amiatt ne aggódj, hogy el vagytok késve. Biztos mondaná a gyerekorvos, ha úgy látná, hogy valami gond van, és továbbküldene benneteket. Minden jót Neked!
2010. nov. 16. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Na akkor én is megnyugodtam.

A védőnő 2,5 hónaposan kezdett el macerálni,hogy nem tartja kellő ideig a fejét hason,azt mondta vigyem gyógytornászhoz.Elvittem neurológushoz,aki azt mondta,hogy minden oké,ez egy héttel utána volt és addigra már szépen tartotta a fejét.

Szeretnek bennünket ijesztgetni vagy nem tudom...

2010. nov. 16. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!