Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik 6-7 hetes...

Miért nem alszik 6-7 hetes kisbabám úgy mint eddig?

Figyelt kérdés
Születésétől kezdve nagyon jó kisbaba, mindig szinte azonnal elaludt evés után, semmi gond nem volt, pár napja viszont mintha felborult volna kicsit minden .... tegnap mondhatni egész nap nem aludt el, nyűglődött rettenetesen, álmos volt, de egyszerűen nem bírt elaludni ... tényleg egész nap max. fél órát aludt ... fél 4 körül du. bealudt, de 6kor keltettem mert fürcsi volt, aztán 10-fél 11ig este fent volt újra, na akkor aludt el éjjelre, viszont reggel 6-ig nyomta .... enni eszik közben rendesen ... de nem értem miért nem bír nyugodtan rendesen mélyen elaludni mint eddig .... gondolom másnál is volt már ilyen, írjatok már tapasztalatot vajon miért van ez és mostmár mindig így lesz .... ??? vagy ennyire kiszámíthatatlan minden ...????
2014. dec. 11. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, ennyire kiszámíthatatlanok még ők. Napról napra változik bennük minden, érzik az időjárást, a frontokat. És mindig kicsit kevesebbet fog aludni, aztán majd megint többet. Még folyamatosan alakul.
2014. dec. 11. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, egy ennyi idős babánál csak a változás állandó :). Az én kislányom is most 8 hetes, délelőtt alszik 3-4 órát egyhuzamban, délután kb. 10 perceket, és ezt csinálja egészen estig, tegnap is fél 11-kor aludt el, addig folyamatosan hol cicizett, hol aludt közben 5-10 percet.

Nekem a második baba, így nem aggódok már ezen, mert tudom, hogy folyamatosan változnak, szóval azon ne izgulj, hogy ez már örökre így marad, mindig más allűröket vesznek fel.

Sajna vannak olyan időszakok mikor csak a túlélésre lehet játszani, és várni, hogy elmúljon az adott időszak.

2014. dec. 11. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
az én fiam is ezt csinálta azzal a különbséggel hogy ő nem nyűgösködött. az első 2-3hétben evett aludt többnyire. azt volt kb egy hónap hogy reggel 8tól este 7ig kb egy órát aludt, mikor ő úgy gondolta a pihenőszékbe elaludt. de ennyi. azt kb 2-2.5 hósan kezdte hogy felkelt pl 8kor és alig 1-1.5órát volt fent álmos lett, aludt valamennyit, valtozóan a 20perctől a 2-3óráig. azt felkelt és megint max 2óráig bírt fent lenni. ez most is tart. most 4 hónapos.
2014. dec. 11. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Így van!

Egy biztos,hogy semmi sem biztos és állandó!

Szóval változnak!

Egyébként tegnap viszonylag nagyerejű hidegfront volt,hétvégére meg megint írja a felmelegedést,enyhülést!

Szóval napok alatt nagy volt a hőmérsékletingadozás!

nekem mindkét fiam a hidegfront előtt nem aludt csak nagyon keveseket és ez most is így van!

A 4,5 évesem még alszik délben mindíg na a hidegfrontál nem aludt az oviban!

A 2 évesem meg mindíg délben alszik 3 órát egyhuzamban,vmelyik nap neki is csak 1 órácska sikeredett!

Szóval őket a hidegfront "csak" ennyiben befolyásolja!

kitartást!

2014. dec. 11. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!