Miért nem alszik 6-7 hetes kisbabám úgy mint eddig?
Ne aggódj, egy ennyi idős babánál csak a változás állandó :). Az én kislányom is most 8 hetes, délelőtt alszik 3-4 órát egyhuzamban, délután kb. 10 perceket, és ezt csinálja egészen estig, tegnap is fél 11-kor aludt el, addig folyamatosan hol cicizett, hol aludt közben 5-10 percet.
Nekem a második baba, így nem aggódok már ezen, mert tudom, hogy folyamatosan változnak, szóval azon ne izgulj, hogy ez már örökre így marad, mindig más allűröket vesznek fel.
Sajna vannak olyan időszakok mikor csak a túlélésre lehet játszani, és várni, hogy elmúljon az adott időszak.
Így van!
Egy biztos,hogy semmi sem biztos és állandó!
Szóval változnak!
Egyébként tegnap viszonylag nagyerejű hidegfront volt,hétvégére meg megint írja a felmelegedést,enyhülést!
Szóval napok alatt nagy volt a hőmérsékletingadozás!
nekem mindkét fiam a hidegfront előtt nem aludt csak nagyon keveseket és ez most is így van!
A 4,5 évesem még alszik délben mindíg na a hidegfrontál nem aludt az oviban!
A 2 évesem meg mindíg délben alszik 3 órát egyhuzamban,vmelyik nap neki is csak 1 órácska sikeredett!
Szóval őket a hidegfront "csak" ennyiben befolyásolja!
kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!