Van egy 8 hetes kisbabám, aki ha nincs kézben és nem alszik mélyen, akkor mindig sír. Nálatok is igy van?
Tehát a program alszik-szopik-büfi-mosolyog, gögicsél (15 perc, kis kezdetleges hang próbálkozások), sírás (hosszabb-rövidebb) van hogy 1 órát is sír a kezemben ok nélkül (gondolom hasfájás lehet), nagy nehezen bealszik a kezemben, de ha lerakom azonnal sír, tehát nem merem lerakni. Napi kétszer alszik 2-3 órás hosszabbat az ágyában, a többit a kezemben tölti, különben sírna. A kisagyban soha nem nézelődik, ha beteszem ébren, akár milyen rövid időre is, mindig keservesen sír.
Másnál is ilyen sokat van kézben a 2 hónapos baba? Sokat sírnak?
Nekem sosem csinált ilyet. 5 hónapos már. Első hónapban annyi volt, hogy mikor ágyba tettem akkor 5-10 percig nyekerget, de nem sírt aztán elaludt. Mondjuk hozzáteszem enyém nem volt hasfájós! Ismerősömnek hasfájós volt na azok pont így voltak mint te, de nekik 6 hetesen elmúlt egyik napról a másikra.
Ahogy már írták: hinta, pihenőszék, babakocsiba tologatás, hasfájás elleni csepp, tápszer váltás, zenélő forgó az ágy fölé, lassú halk zene, adamo hinta, (másolta olcsóbban kapható), sok séta a jó levegőn, babakocsiban ide-oda húzogatod, küszöbön tologatod, hasra fekteted, hátra fekteted, játszószőnyeg nálunk nagyon bevált, csillingelő játékok, csillogó játékok a fejefőlé, gyerekorvostól is kérhetsz segítséget, védőnőtől is.
Valószínű hasfájós..., de szopik, tapszert nem tudok váltani. A babakocsiban sincs el, csak kézben. Vettem az agya fölé forgót, de nem köti le, mintha csak érezné, hogy itt kell maradni az ágyban, olyan keservesen sírni kezd, ha felhúzom...:).
Nem könnyű vele, várom, hogy nőjön egy kicsit.
Ma is olyan keservesen sírt este 11-ig, és tehetetlen voltam. Utána alszik a kiságyában hajnalig. Napközben is rengeteget sír, még kézben is...
Engem is teljesen lemerít idegileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!