Babám keze és lába jéghideg, máshol meleg. Dokinő szerint minden pici baba vérkeringése még rossz mert még nem mozognak eleget. Félek nehogy megfázzon. Nálatok hogy van ez? 2 hónapos a kisbabám
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 11:42
1/4 anonim válasza:
Ez így van. Az én lábom a mai napig is állandóan hideg:)27 vagyok. Kisfiamnak is így volt. Mindég a tarkóját nézd. Ha az kellemes meleg, akkor nem fázik.Ha nyirkos, akkor melege van, ha hűvöskés akkor fázik. Ez a legbiztosabb még nálik.
2/4 anonim válasza:
Ez úgy van ahogy a doktornő mondta. Az én kislányomnak még kék is volt a keze-lába a kórházban én tisztára megijedtem, azonnal szóltam, hogy baj van, de ugyanezt mondták. Azóta már csak kis hideg keze és lábú, nem kék. De ez normális. Amúgy nekem is mindig hideg a lábam. :)
A nyakánál, tarkójánál tudod megnézni, hogy fázik e.
3/4 anonim válasza:
Jaaaj... engem az őrületbe kergetnek, mikor jéghideg szél fúj, kislányom nyakig bebugyolálva ruhába, takaróba, aztán jön egy okos, hogy ennek a gyereknek hideg a keze, hát fázik... Hát a fenét fázik! Így van a vérkeringés miatt hideg a keze plusz meg mert az van kint. Biztos nem jó Neki, hogy hideg, de ha még jobban felöltözteted, túlmelegszik, és az sem jó. De a hideg kéz nem egyenlő azzal, hogy fázik a baba. A védőnőm úgy mondta, hogy 19-21 fok tökéletes a babának (3 hónapos a kislányom) rugi+body, alváshoz takaró. És én így fokhoz öltöztetem, ha kint is annyi van, mint bent, max sapit kap, ha fúj a szél. És ahogy hűvösödik annál több rucit kap és vastagabb takarót. Nekünk ez tök jól bejött :) Amúgy a babának a tarkóját kell nézni. Ha az hideg, na akkor fázik, ha izzadt, akkor meg melege van :) Jó babázást!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!
2010. jún. 25. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!