Miért rossz az, ha valaki meleg?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 19:52
1/7 anonim válasza:
Tudod az nem nagyon normális hogy faszik dugják egymás faszát egymás seggébe. Szarban turkálni! juuuuuuuuuuuujjj.
Mi van meleg vagy?
2/7 anonim válasza:
Ja mér szerinted az jó? Seggbekuki meg ilyenek á az nem jó ám.
3/7 anonim válasza:
Nem baj az én szeretem őket!
Steiner Kristóf
4/7 anonim válasza:
Szerintem tök jó melegnek lenni!
Én is meleg vagyok általában 37 fok körül, persze Celsiusban számolva!
Ha nem lennék meleg, akkor már halott lennék, és élni mégis csak jobb!
5/7 anonim válasza:
Mert a melegek mások, mint a többi ember. Ha valaki más, azt meg kiközösítik.
6/7 anonim válasza:
Azért, mert ellenkezik a természet által évmilliók alatt megteremtett törvénykkel.
Jaj, de szépen hangzik!
7/7 anonim válasza:
Nekem a melegekkel semmi. A mocskos buzeránsokkal több. Ők a melegek azon csoportja, akik rózsaszín tangában és melltartóban rázzák magukat a fesztiválokon, és bármit mondasz az a válasz "most ez meg ez csak azért nem tetszik, mert meleg vagyok!" Milyen már a világ? Ha valaki meleg, legyen, én sem azzal nyitok egy beszélgetést, hogy "Szevasz, heteró vagyok." Kit érdekel már, hogy meleg, amíg nem engem akar felszedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!