Nem baj ha sokat alszik az 1hetes kisbabám? Normális a súlya?
Tegnap múlt 1hetes a kislányom.
3650gr volt a születési súlya, és 3600gr volt amivel haza hoztuk.
Pénteken érkeztünk azóta a sulya 3790gr.
Nem tudja valaki, hogy ez jó e vagy sem?
Védőnő nem volt még (hiába hivom) ezért nem tudom.
A kicsin eddig 3-4óranként kelt fel, de nem sirva csak nyöszörögve.
Ma éjjel viszon 11 - hajnal 4ig aludt...4kor már nem tetszett a dolog ezért felébresztettem adtam neki cicit, büfiztünk pelust cseréltünk és ő vissza aludt.
Normális ez? Lehet valami betegség miatt?
Nem sárga egyáltalán. ..emiatt lehet hogy besárgul?
Evés előtt es után is megmérem altalában 50-60ml amit elvileg eszik.
Első babám, anyukám és anyósom szerint nincs baj, de gondoltam megkérdezek másokat is.
Bocsánat a sok kérdésért de muszáj tudnom ha baj lenne esetleg.
Nyugodj meg teljesen rendben van a babád!:))) Felébreszteni felesleges,hidd el fel fog ébredni magától is ha éhes lesz.
Viszont az nagyon kiakaszt hogy a védőnő tojik rátok,és a telefont sem veszi fel!:( Ennyit róluk!!!
az a normális, ha sokat alszik! lesz ez még így se, ne aggódj! pár hét és jön a hasfájás, sajnos elég majdnem minden babánál kijön 2-3 hetesen, akkor örülni fogsz ha 20 perceket alszik :(
ébreszteni akkor kell ha sárga, nem attól sárgul be, hanem attól múlik!
enyém elég sárga volt, 3 óránként keltettem így nem tudom mennyit aludhatott volna, de én keltettem általában, szóval gondolom még ráhúzott volna. 8 hetesen meg már 10 órát aludt éjjel, azért vannak jó alvó babák :D
súlya jó, tök jól hízik, ezen ne aggódj. első hónapban fél-egy kilót szoktak hízni, tied meg ha jól értem, 3 nap alatt hízott 190g-ot, a minimum tuti meglesz 3 hét múlva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!