1hetes kisbabám miért hányja ki az anyatejet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 13:27
1/10 anonim válasza:
nem csak büfizik?az egészet kihányja?
2/10 anonim válasza:
Szerintem móhon eszik, emiatt sok levegőt nyel, ez pedig "bukást" okoz. Probálj meg kisebb szüneteket hagyni a szopik közt és akkor büfiztesd a kicsit. Nálunk ez segített.
3/10 anonim válasza:
Milyen gyakran hányja ki? Minden alkalommal? És milyen mennyiséget? Az összeset? Esetleg még a következő etetés előtt is bukik? Ha igen, akkor mindenféleképpen mutasd meg orvosnak. Mi is végigcsináltuk ezt...
Ha nem ilyen komoly, hanem csak kicsi jön vissza akkor valószinű csak nagyon mohó.
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy refluxos. Hívd fel a gyerekorvost és mond el neki mit tapasztalsz.
Minden alkalommal kihánnya?
5/10 anonim válasza:
A 2. válaszoló vagyok, én is azt hittem kihányja, akkora mennyiségü anyatej jött vissza,de kiderült, hogy semmi baja, csak túl van etetve. Ha aggódsz hívd az orvost (vagy a védőnőt).
6/10 A kérdező kommentje:
Elég mohón eszik,olyan kis telhetetlen és akaratos. Nagy baba,és sokat csuklik is. Ha egyszer rákap a cicire alig tudom leszedni,úgy szívja hogy már fáj.
2010. márc. 17. 22:30
7/10 A kérdező kommentje:
Nem hányja ki minden alkalommal,de mikor igen elég sok kijön.
2010. márc. 17. 22:32
8/10 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Akkor szerintem nincs nagy baj, csak mohó vagy túleszi magát és a fölösleg jön ki. Azért ha mentek tanácsadásra említsd ezt meg a gyerekorvosnak vagy a védőnőnek.
9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap volt kinn az orvos ő is azt mondta hogy nagyon mohó,és sok levegőt nyel. A cicin megnyugszik,de amint leveszem általában ordít. Hogyan tudnám erről leszoktatni? Ha elkezd ordítani,beleizzad és bevörösödik megfeszíti magát,alig lehet megnyugtatni.
2010. márc. 18. 11:04
10/10 anonim válasza:
Szia, a 2. válaszoló vagyok.Nálunk dettó ugyanez volt a helyzet, sehogy nem tudtam leszoktatni erről. Most már 1 év eltelt, de még mindig móhon eszik, de már szilárd ételeket, így kevesebbet büfizik. Szerintem idővel nálatok is rendeződik a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!