2 és fél hónapos kisbabám jóformán csak eszik és alszik. Jól van ez így? Mit csinál ennyi idős babátok?
szerintem most már el kéne kezdened, hogy ez a procedúra (peus-szopi-büfi) után leteszed a földre (tegyél alá egy pokrócot) a pocakjára.
kéne most már, mert lassan elkezd forgolódni :)
de egyébként ha ő ennyit igényel akkor semmi gond. enyém 2,5 hónaposan minden szopi előtt fél-egy órát a játszószőnyegen volt, ő nagyon élvezte a nézelődést :)
igen, de maga a hasonfekvés lenne a lényegre.
nem kell sok, elég ha mondjuk fürdés előtt 10-20 percre lerakod, izmosodjon, meg a tárgyakért is így kezd majd el nyúlni ha kinyomta magát :)
játszószőnyeg se kell, színes pokróc is megteszi, meg 1-2 csörgő, vagy nálunk a nem használt távirányító volt a sláger, beremegett érte :D
Az én lányom ennyi idősen max 2*20 percet aludt karban:)
Egyébként játszőszőnyegre leteheted nezelődni, és sokszor fektesd hasra, énelekj neki, csörgőzz neki mkajd utánna nyúl. Minden babának más a fejlődési üteme, ne aggódj.
Ebben a korban a lányom oda-vissza átfordult, megfogott kisebb csörgőt, és szinte mindig fejbe csapta magát szegényem. Viszont aludni kevesebbet aludt jóval, de legalább éjjel lenyomott egyben 9-10 órát.
Tedd hasra sokszor, az jót tesz.
nem szükséges ilyenkor még, hogy megtartsák a csörgőt meg nyúljanak a tárgyakért. Az 3 hónap után "illene" csinálnia.
nos, az enyém is 2,5 hónapos, azaz 11 hetes lesz két nap múlva. Nos, ő változó, hogy hogy alszik, de ő is sokat. Éjszaka is. ma kétszer hasról hátrafordult, egymás után. Sík szőnyegre tettem, szerintem oldalra fordult és utána átbillent, vagy mi a fene. Az egyiket láttam, a másikat már nem.
amúgy nevetgél sokat, vigyorog, és hamar fárad, 1 órás játék után már nyöszörög és belaszik még ha csak 20 percre is.
Édes pofa amúgy, a tied kérdező, kisfiú vagy kislány.?
nekünk a rácsoságyba van akasztva egy játék sé azt már lökdösi, de nem mondanám olyan igazán tudatosnak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!