Miért alszik keveset az 5hetes kislányom? Miért nem alszik a kiságyában?
nappal összesen max 1 órát alszik, éjszaka fél 1 ig nem hajlandó elaludni. Egyszer kel fel éjjel enni, 4 órakkor, majd fél 8 ig megint alszik. De napközben szinte semmit.. :-( Nem tudom hogy ez normális e..
Nem éhes, normálisan eszik, pelus is tiszta mindig. Figyelek arra is hogy ne fázzon.
Ja és még valami.. szerintetek miért nem akar éjszaka a kiságyában aludni? Csak mellettem hajlandó aludni. van valami jó praktikátok hogy lehet a kiságyhoz szoktatni? külön szobában van, a hálóban nem fér el sajnos.
Szia!Nyugi az én lányom 8 hetes koráig a nappali alvásigényét kielégítette a 3 óra és azt is csak a babakocsiban volt hajlandó eltölteni.Teljesen normális.Én még a védőnőt is kérdeztem ,hogy ez nem kevés e neki és ő azt mondta, hogy nem .Az ami a könyvekben le van írva: egy újszülött 20 órákat alszik egy nagy baromság szerintem.Te mindent jól csinálsz.Alszik ő ha akar.Amúgy az első időkben a lányom csak rajtam volt éjszaka aludni.Neki kellett ez a közelség.Én mindig elaltattam, majd szépen lassan betettem a kiságyba.Egyre hosszabb időket töltött el ott.Most már 4 hónapos egy hete végigalussza az éjszakát a kiságyában.
Kitartást
szia! az enyém most 5 hónapos, de még ennyit sem aludt korábban, mint a tiéd. most napközben 3x kb. alszik fél órát. Este én a kezdetektől azt csináltam, hogy fürdés, félhomályban vacsora majd betettem a kiságyába hasra. Ő hason alszik amúgy. Sajnos erőltetni kell kicsit a kiságyat. Illetve a benne alvást.
Nagyon nehéz...
Ha ébren van a babád akkor elvan maga,vagy sírdogál?
Én is azt hittem ennyi idősen,hogy csak mellettem hajlandó aludni,de rájöttem,hogy mellettem is sír.Akkor elhatároztam,hogy beteszem a kiságyba(gondoltam akkor már mindegy hol sír ha nem tudok segíteni neki).És azóta sírás nélkül alszik az ágyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!