Kismamák! Akik fiatalon voltak várandósak, hogyan kezeltétek a megvető pillantásokat?
Egyszerűen kiborít, ahogy rám tudnak nézni és a hasamra, holott férjnél vagyok és tervezett babánk van. Rendszeresen ér ilyen hatás, már nagyon elegem van belőle, aki ezt meg tudta oldani, legyen kedve ossza meg velem hogyan!
2oN
December van, ha nem Skandináviából jöttél, akkor rajtad is sok, vastag ruharéteg van. Ha nem a végefelé jársz a terhességnek, akkor biztosan nem látszik felöltözve (vagy nem derül ki ránézésre, hogy túlsúly vagy terhesség).
Szerintem ezeket te gondolod bele.
Én is télen voltam terhes, jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál, ránézésre huszas éveim elején vagyok. Májusra voltam kiírva, így a terhesség zöme télre esett.
Távolabbi kollégák (akiknek nem mondtam el) februárban kezdtek el óvatosan gratulálni. Ugye a munkahelyen csak pulóverben voltam, nem nagykabátban. Pedig 50 kg-osan kezdtem a terhességet és nem híztam meg, 58 lettem mire szültem.
Sőt, buszon jártam úgy, hogy márciusban, már nagy hassal, de még nagyobb kabátban hisztérikusan próbált felállítani egy nő, hogy ő terhes. Kigomboltam a kabátomat és kérdően néztem rá. Zavarba jött, megkérdeztem, hogy hányadik hétben van. 15-ben. Navazz, az még nem is látszik...
Igen, valóban férjem van, házas vagyok.
És mindig szépen fel vagyok öltözve vastagon, de a hasamat a laikusok is könnyen észreveszik
Engem más miatt bámulnak az emberek és sugdolóznak, mire én elkezdem nézni őt, vagy kihívóan, vagy mintha lenne rajta valami. Nem pont a szemébe nézek, picit mellé, de rémesen tudja zavarni őket, kb. fél perc és elkapják a tekintetüket.
Rossz napjaimon mondjuk be is szólok "mit bámulsz?" és társai.
Jaj ra se rants! Engem a mai napig megneznek 2 gyerekkel, az egyik 4 es fel eves, a kicsi 4 honapos. Rosszindulatu megjegyzest meg nem kaptam szerencsere. De sokszor megemlitik, hogy olyan, mintha nem is az enyeim lennenek :D Nem nezik ki belolem, hogy hany eves vagyok. Foleg mert olyan az alakom, mint egy vekony tinilanye. Se egy csik, se logo has.. De errol nem tehetek, ez genetika. Volt, mikor megjegyeztek, hogy de fiatal vagyok. Meg a masodik lanyomnal ultrahang kozben is, hogy elso gyerek? Mondom masodik. Aztan gyorsan raneztek a papiromra, hogy mennyi idos is vagyok. Most rajta vagyunk a 3. baban, mar varom, hogy majd megkerdezzek, hogy elso baba? :D szerintem ez mulatsagos inkabb. Ez toled fugg, hogy ertekeled. Az mar mas, ha valaki bunko megjegyzest tesz, annak en is biztos visszaszolnek valami hasonlo kaliberut.
27/N
Ne figyelj oda rájuk, hiszen ez a te életed. Rosszindulatú emberek mindig is voltak, és lesznek is, neked kell megtanulnod kezelni őket. Ne hagyd hogy elrontsák az örömöd, felesleges ilyeneken idegeskedni.
Szerintem jó ránézni egy fiatal, kiegyensúlyozott anyára! :)
Köszönöm a válaszokat, jókívánságokat, én is mindenkinek sok boldogságot kívánok:)
Kedves 27 éves, tetszik ez a 27 evesen 3 gyerkőc :D szívesen követném a példád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!