Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt-e valaki hasonlo helyzetb...

Volt-e valaki hasonlo helyzetben, es mit csinalt hogyan oldotta meg?

Figyelt kérdés
Leirom elöre,hogy negativ kommentek nem erdekelnek,inkabb olyan anyukak tanacsa erdekelne,akik ezt mar ateltek.Problemam a következö:Kisfiam 9 hos,es sajnos 1 eves koraban el kell vinnem bölcsibe, mert dolgoznom kell:(viszont vannak problemak,ami miatt ez nehezen kivitelezhetö.az egyik hogy nem eszik csak szopizik,mar mindent(tenyleg!)megprobaltam 4 hos koratol,anyatejjel,vajjal,kiköpi,csak cici kell neki.A masik ,hogy sajnos nappal csak babakocsiban alszik...tudom ezt en szoktattam meg vele,dehat az elejen mindent megprobaltam hogy az agyban aludjon,de hiaba,kepes volt orakat sirni fuldoklasig,csak hogy kivegyem,ezert alszik babakocsiban.Szoval igy hogyan fogom elvinni bölcsibe?Nagyon nagyon el vagyok keseredve,mert nincs mas valasztasom,el kell mennem dolgozni.Tanacstalan vagyok,mi lesz igy most velünk.
2014. dec. 7. 22:29
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
mi is hasonloan voltunk.. nem volt hajlando elfogadni semmit csak a tapszert. mar attol uvoltott ha meglatta a kanalat. most mar jobb a helyet eszik szepen pepeket csak a darabosakat nem. nem tudom mi segitett, talan az hogy amikor a kanalat a szajaba dugtam valami nagyon fura vicces hangokat adtam ki es mar mosolyogva varta hogy csinaljam meg. probald ki. mindig addig vartam a peppel amig nem jelzett hogy ehes. zsengesargarepat tutira megette mindig es a majat, bar az 8honapostol van azzal varhatsz. az alvassal nem volt ilyen gond, de probald meg hogy rafekteted egy nagy parnara es simogatod, mozgatod a popsijat szerintem ettol bealszik es akkor be tudod vinni az agyaba. lenyeg hogy leszokjon a babakocsirol. az en fiam januarban megy bolcsibe o is 1 eves lesy akkor. sajnos muszaly bar a szivem szakad meg.
2014. dec. 9. 11:30
 22/24 A kérdező kommentje:
Kedves 20as!nem egyiket se
2014. dec. 9. 21:23
 23/24 anonim ***** válasza:

Hú, hát akkor ez kemény dió lesz. :(

Amúgy vannak ilyen babák, rokonságban is van, aki nem akart semmit elfogadni, más babák meg mindent elfogadnak első alkalommal.

Tápszert, esetleg tejpépet próbáltad? Azt mondják, a tejpépet szokták szeretni, és abba lehet csempészni gyümölcsöt, de vannak azok a tejpépek is, amik ízesítettek, pl. banásos, barackos, stb.

Szerintem meg próbáld meg egy tejpéppel, a simával, hogy azt elfogadja-e.

Nézd: [link]

2014. dec. 10. 07:59
 24/24 A kérdező kommentje:
tapszert nem fogad el,de tejpepet eszik!minden nap mas izüt adok neki!de ha belerakom a gyümölcsöt ugy mar nem kell neki.
2014. dec. 11. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!