Volt már hasonló helyzetben valaki? Mit tett, csinált?
Nekem is ezt csinálta a babám egy időben. Mit csináltam? Hát, őszinte leszek, én tűrtem...
Rengeteget sírt, mivel csak a cici (cumizás) nyugtatta meg, hagytam. A rendes cumit ő is kiköpte, megvonni nem akartam tőle, féltem, hogy akkor a szopival is bajok lesznek.
Kb. 2 hétig tartott ez az áldatlan állapot, aztán elhagyta az állandó cumizást. Az én kicsim nehezen alkalmazkodott, ezért sírt sokat. Felfedezte a külvilág jó oldalait is (játékok), és akkor már sokkal jobb volt.
Nekem volt olyan, hogy ebben az időszakban szinte semmit nem aludtam, mert folyamatosan nyomta a cumizást. Azt hittem, már hülyét kapok, de aztán megráztam magam, mondván 3 évet vártam rá, ennyit már igazán kibírok érte. Kibírtam :)
Biztos adnak majd jobb/más tanácsot is, de szerintem még nagyon picike, ráadásul korababa, én hagynám neki. Persze ha nagyon fáj már, akkor pihentesd, ringasd, dúdolj neki éjszaka, hátha az is megnyugtatja.
Én nagyon sok hasznos infót találtam itt, nézd át, esetleg hívd fel őket, hátha tudnak segíteni!
11 hónapos, most is cicin alszik el és az ölemben. Nem tudtam cumira szoktatni, ha cumizni akar csakis a cici jó. Ordít, csapkod, ha nem kapja meg. Nagyon kitartó.
nekem nem lett baja a mellemnek bármeddig van rajta.
Szerintem a tiéd kicsi még hallja így a szívdobogásod, illatod és mindez egyben jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!