Volt-e valaki hasonlo helyzetben, es mit csinalt hogyan oldotta meg?
Na végre, persze, hogy nem akarok rosszat, csak tudom, hogy mi megy a bölcsibe, pl egyszer úgy hoztam el a gyereket, hogy hólyagosra csípte neki a kaka a fenekét, mert nem cseréltek neki pelust. És ez csak egy! Hívjál el magadhoz olyan embert, aki ért ehhez, és látja a gyerekedet. Innen most mondhatjuk érted, hogy na, akkor mondjuk alma kezdésnek, az összes gyümölcs, fokozatosan, krumpli, répa, zöld zöldségek. Már megmondom őszintén nem emlékszem pontosan, de fokozatosan kell elhagyni az anyatejet, és ezeket bevinni az étrendbe. Hidd el, hiába mondja bárki, hogy elég az anyatej ennyi idősen, nem elég!! Húst is kéne neki adni lassan, tojást. Nem ellened beszélek, hanem hogy neked, meg a gyerekednek legyen könnyebb, mert minél nagyobb lesz, annál nehezebb lesz rászoktatni a rendes kajára, ja, és az anyatejről való leszoktatás is egyre nehezebb lesz. Pürésíteni kell neki mindent. Szerintem az almalét, almát, barackot tuti megeszi. Ja, és ha egyenként ezeket már ismeri, akkor keverni kell. Tuti ízelni fog neki. És fokozatosan hagyd el az anyatejet! Ha még otthon lennél vele egy évet, akkor azt mondom, jó, lehet türelmesebbnek lenni. Este nem gáz, ha szopizik, persze, de el kell érni, hogy nappal már ne, mert én csak a bölcsi szempontját nézem, nagyon nem szeretik az ilyen kicsiket, mert sok a macera velük, láttam, mi megy.
Az altatásnál is, az ágyában kell, hogy aludjon. Nem támadásból, de így van. Itt van egy ilyen kérdés már, hátha segít valamelyik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Reszelt alma
összenyomkodott banán
összeturmixolt barack
Univer bébiétel (almás-barackos, sütőtök-almás,sima barackos)
Ezek közül elfogadja valamelyiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!