Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert ordít napi húsz órát...

Miert ordít napi húsz órát örökbefogadott babám?

Figyelt kérdés
Kislany,negy hetes. Ket hete hozhattuk haza a korhazbol,addig napi par orat ott foglalkozhattunk vele. Igazabol ott is egyfolytaban sirt,mar a lepcsohazbol hallottuk,amikor mentunk hozza a csecsemoosztalyra. Csak akkor csendesedett el,ha a noverek szopiparnaban a teve ele ultettek es mellette beszelgettek. Amiota itthon vagyunk ez sem segit. Nem alszik,csak enne allandoan,kizarolag arra az idore hallgat el. Kezben elvan egy darabig,de nem alszik. Eves kozben beajul,de ha letennem,felebred es uvolt torkaszakadtabol. Sir a kovetkezo etetesig. Sokkal tobbet eszik az eloirt 120 ml-nel,koveteli,hogy adjak meg neki. Nem alszom ket hete,mire elaludnek,ujra sir,nagyon keservesen. Probaltam mindent,vizet vagy teat adni tapszer helyett-nem fogadja el. Ugy eszik,mintha napok ota eheztetnem. Aztan faj a pocakja gondolom,de megis csak enni akar,attol megnyugszik. Nem segit a torna,a tea,a furdes,ha hagyom sirni,akkor sem farad bele. Furcsa mod,amikor a gyerekorvos es vedono es anyos es gyamugyes itt van,akkor edesen csucsukal,mint egy angyal.egeszen addig,mig el nem mennek,es en is pihenhetnek...max.negy-ot orat alszik egy nap.en kettot. Mit tehetnek,segitseg ?!!
2014. dec. 6. 04:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én babám is sokat sírt. Hasfájós volt. Nekünk a gyerekorvos a lactogén harmony tápszert írta. Ez a tápszer pont az ilyen babáknak van kitalálva (nekünk bevált). Kérd ki az orvos véleményét, de kérd receptre, sokkal olcsóbb ( nem mindegy, hogy receptre 950Ft, vagy nélkül 2100Ft). Valamint minden etetésnél a tápszerbe tettem espumisan cseppet, az is nagyon sokat segített.

Illetve még, fektesd a hasra, de a karodba, és simogasd a hátát. Nekünk erre mindig elaludt. Jó, nem aludt órákat, de ha már csak 1 órát aludna az is jó lenne.

Nekünk ezek a dolgok váltak be, remélem tudtam segíteni valamennyit. Kitartás.

2014. dec. 8. 18:00
 32/32 anonim ***** válasza:
Van valami változás? Hogy vagytok?
2014. dec. 11. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!