Miert ordít napi húsz órát örökbefogadott babám?
Egyszeruen tuletetitek. A 120 meg nagyon sok, faj tole a hasa. Ilyenkor szopo mozdulatokkal jelzi, hogy diszkomfort erzese van. Meg adtok neki, meg jobban elakad a cucc, meg jobban faj a hsa... Ordogi kor. Adjatok kicsit kevesebbet es szigoruan varjatok ki a 3 orat.
Illetve lazitsatok. Az, hogy szakemberek jelenleteben nyugodt, arra utal, hogy akkor ti is atmenetileg megnyugszotok, hogy ott van valaki, aki kezelni tudja a problemat. Szerintem a ti tanacstalansagotokat, feszultsegeteket is erezheti.
Cumi? Hordozókendő? Együttalvás? SNS – szoptanít készülék?
Ezeken az "elítélendő" ötleteken felül még az jutott eszembe, hogy lehet, ő azt szereti, ha kifejezetten zaj van körülötte - mint írod, beszélgetéskor, tévézéskor megnyugodott. Sok baba szeret babakocsiban, utcazajban vagy porszívózás, mosógép-járatás, tévézés, zenehallgatás mellett aludni... hátha.
Szia!
Nem lehet, hogy a szülőnő cigarettázott a terhesség ideje alatt????? Mert akkor a babának komoly elvonási tünetei vannak :(. Sajnos nagyon sok esetben ezt le szokták tagadni!!!
Egyébként meg amit írtak az így van. A 120 ml tápszer az rengeteg és attól fájhat a pocija. Szerintem 70 ml-nél több tápszert ne adj neki! Inkább adj a szájába cumit! Hasfájásra próbáld ki a Biogaia cseppet. Nem hasfájós babáknak is szokták ajánlani!
Próbáld meg, hogy mellre rakod, hátha egy kis cicizés megnyugtatná. DE az is lehet, hogy a tápszerrel van probléma. Mi is sokat kipróbáltunk mire megtaláltuk a megfelelőt. Azóta nincs sírás és végig alussza az éjszakát 11 hetes babám!
Ha kérdésed lenne szívesen segítek :)
Egy örökbefogadó anyuja
Se autoban se hordozokendoben se babakocsiban nem hallgat el.kezben is max negyed orat.fklyamatosan a kezemben van,balban a kicsi,a jobbal csinalok minden mast.az nst-t megrendeltem,de meg nem jott meg.
nem attol nyugszik meg,hogy jon valaki,azt akartam ezzel mondani,hogy a ket het alatt negyszer volt nalunk latogato es o pont mindig akkor dolt ki es aludt egyhuzamban tiz percnel tobbet a kisagyban. Ill.ez a hordozhato kisagy a nappaliban,mert a szobaban a sajat agyaban egy percre sem hagyja abba a sirast.
a tevet túlüvölti,a ringatastol vorosre orditja a fejet,a velunk altatas eselytelen,csak sir es sir es sir. Nem mutat szopo mozdulatokat,kapalozik kezzel-labbal,ahogyan az ehseget jelzik a babak. Es boldogan eszik,szinte egesz nap. Tud rendesen kakilni,kicsit erolkodik,de nem veszes.
Bocs veletlenul elkuldtem.szoval ezt megprobalom.
a dohanyzast nem emlitettek.ha ez a baj,hogy derithetem ki? Titkos orokbefogadas,de "veletlenul" lattam nehany adatot az anyarol a tgyesznel,facebookon rakerestem. Az elettarsa dohanyzik a kepeken.
Es hogyan segithetek a kislanyomnak,ha tenyleg elvonasi tunetek?
tapszert eddig is ezt kapta. Orvos nem irt fel semmit,recept nelkul veszem humana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!