Baba kukis kérdés. Az most repedés rajta, vagy ilyennek kell lennie ahol jön a pisi?
a kuki feje még amolyan lila színű és van egy pötty, mint nyílás ahol pisil, viszont ebből végig, egészen a bőrig tartó(ahol még rá van forrva a bőr, tovább nem lehet lehúzni) repedés szerű "nyílás"jön és ott végig be van pirisodva, ez most gyulladt, repedt, vagy ilyen a babakuki?
7 hós
Az újszülötteket egy neonatológus tetőtől talpit átvizsgálja, mikor megszületnek. Ha valamilyen fejlődési rendellenessége lenne, akkor észrevették volna.
Nem tudom miért gondolod azt, hogy innen, kép nélkül majd megmondjuk, hogy vam-e baja vagy nincs.
abból gondolom hog más anyák akiknek fiuk van talán tudják milen alakú a nyílás. pont, vagy rés.
vagy valami hasonló bármit vártam volna.
:D
Nem bántásból, de ti még nem láttatok közelről kukacot? Elsőre egy pöttynek látszik a nyílás, de ha esetleg láttatok már duzzadt makkot (anyukák lévén gondolom igen:)), akkor megfigyelhető, hogy van a pötty, és abból kiindulva van egy hasadék.
Gondolom, kérdező, ez azért tart a bőrig a kisfiadnál, mert a még ráforrt bőr alatt végződik.
első vagyok. igen, az utolsó jól írja, pici pöttynek látszik de ha be van duzzadva vagy picit megszorítod a fütyköst, persze úgy, hogy ne fájjon, akkor szétnyílik, csík lesz vagy mi :D
itt a középső képen így mutatják, remélem tudtam segíteni :)
köszi, igaz, ott a bőrről van szó...
de látom a nyílás rés alakú és piros..
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!