Szoktatok pelenkat cserelni ejszaka, ha csak pisi van?
Figyelt kérdés
Este 7 kor fektetem le es eddig mindig csereltem ejszaka,de ismerosom azt tanacsolta, higy csak reggel csereljem, ha csak pisis. En ezt hosszunak talalom, ti? Cserelnetek pelust?#Jiji
2014. nov. 15. 05:29
1/13 A kérdező kommentje:
Ja 4 honapos a fiam, ez lemaradt
2014. nov. 15. 05:30
2/13 anonim válasza:
amióta átalusszk a gyerekeim az éjszakát (2,5 hónapos koruk óta), nem cserélek pelust. Most 27 hósak
3/13 anonim válasza:
Ha ataludta nem koltottem fel azert h kicsereljem. Ha fel is ebred mindig megtapogatom mennyire van tele. Ha ugy gondolom nem sok es kibirja reggelig, nem cserelem. Ha jo nagy a csomag akkor termeszetesen igen. Vaktozo. Mimdig helyzettol fuggot a dolog. Msr most 2 eves lesz februarban a lanyom de nem tudom megmondani mikor csereltem utoljara rajta pelust ejszaka. 4 hosan ha meg felkel es eleg nagynak talalod, marmint h soknak erzed a pisit benne es ugy gondolod reggelig atazik akkor csereld. Ne azert ne csereld mert mas azt mondta. Ugy donts ahogy nektek jo.
4/13 anonim válasza:
Én éjszaka csak akkor cserélek ha bekakil vagy átázik, nehéz visszaaltatni, ha pelusozom, mert kimegy az álom a szeméből.
5/13 anonim válasza:
Nem cserélek. Reggelre ott van 5 kiló pisi, de nem ázik át. Amikor pamperst használtam, akkor sajna átázott reggelre, de valahogy lánykámra a libero jobban illik.
6/13 anonim válasza:
Csak addig cseréltem amíg felkelt enni. Mivel 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát így nem cserélem. Állandóan csak magammal szúrtam volna ki mert felkeltettem volna azt jó nehéz lett volna visszaaltatni.
8/13 anonim válasza:
Az én babám 8 hónapos, nem alussza még át az éjszakát, de pelust csak reggel cserélek. 1-2szer kellett csak, ha bekakilt, vagy átázott. Amúgy feleslegesnek tartom, mert az éjjeli szopihoz nem szokott teljesen felébredni, így simán alszik tovább. Amikor át kellett pelenkázni éjjel, akkor meg volt nagy sírás, és altathattam éjszaka is.
9/13 anonim válasza:
2 hónapos korától aludta át az éjszakát, onnantól nem cseréltem
10/13 anonim válasza:
3hós és én sem cserélem ki neki még akkor sem ha hajnali 5kor kell néha enni mert vissza alszik evés után. Ne birizgáld ilyennel szegényt. Ha jól van megválasztva a pelus nem lesz baj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!